24 рідкісних фото, які дозволяють розкрити всі карти минулого Incredibly цікаво!

Для самої частини любов предмета залежить від вчителя. Впродовж одного разу я зустрілася з історією, але один день ми змінили вчителів. Ця жінка, яка зробила нам запам'ятовування абзаців з підручників, і зробила мені втратити любов до предмету, хоча я, як багато свідомих людей, думаю, глобально і вірити, що без знання минулого, ви не можете побудувати гідне майбутнє.

Ми пропонуємо Вам ознайомитися з історією через призму невеликого вибору архівних зображень, які дозволять вам відвідати історію тете-а-тете. Це дуже відрізняється від того, що ви навчилися в школі. Дивитися за екраном і розкрити всі козирки минулого з командою Зігенно.cc.й Це буде цікаво, я обіцяє!

Бельгійські шахти ходять в шахту в 1900 році.

Арнольд Шварценгер як дитина.

Це як діти, які використовуються для літати в літаках, 1950-ті роки.

Еволюція жіночого купальника від 1875 до 1927 р.

40015625

Пироли, Франція, 1956.

Школа водіння, 1953.

Радянський солдат надає сигарети німецьким в'язням війни, 1943 р.

Перший хокейний воротар для носіння маски під час регулярної гри NHL був Jacques Plant, 1 листопада 1959 року.

Опійська партія, 1918 р.

БМВ, 1980-ті рр.

Sigmund Freud і Carl Jung з друзями в лазні, 1907.

Р

Хлопець зі свиною, США, на початку XX ст.

Аерофотозйомка збираючого місця радянських в'язнів війни в області Харкова, України, 1942 р.

Антивоєнна пропаганда, піонерський табір "Океан", СРСР, 1987.

р.

Комсомольне будівництво, Надим, 1971.

Р

Пара кланів, 1900-ті рр.

Будівництво Forth Road Bridge, Шотландія, 1961.

У джунглі Бразилії, 1937.

Навчання в академії міліції.

Аліса Ліделл – прототип образу казкової Аліси з книги Льюїса Каррола.

Скулл, що входить до римського солдата, який загинув під час галичної війни, 52 до н.е.

Незвичайні пожовті шини від Goodyear, 1961.

Будівництво Московського державного університету ім. Ломоносова.

Я не вірю в інших Під час перегляду колекції стає навіть некомфортним з того, що ви можете легко доторкнутися до історичних подій. Показати ці рідкісні постріли до всіх нездатних бутонів.

за допомогою igenno ru