Надзвичайно красиві фотографії червоних дівчаток. По-справжньому сонячний фотопроект!

О, скільки бульбують дітей, які повинні закінчити, якщо вони різні від усіх інших. Наприклад, якщо у дитини є якесь екзотичне ім'я, то він, принаймні, буде викликати інтерес серед однолітків, а потім жартів за його адресою може знизитися. Хоча з сучасними тенденціями, іноді здається мені, що незабаром Сєрозаха перенесе жарти від Марків, Робертів і Платонова. Але це не точка прямо зараз. Ще одна причина жартів може бути нехарактерним виглядом. Це так сталося, що набагато менше людей народжуються червоними, ніж з іншими квітами для волосся. Крім того, червоне волосся відразу захоплює око. Ось чому вони повинні бути рудоволосі ...

Босійський фотограф Мая Топчагіч вирішив показати красу локонів і веснянок. Вона створила дивовижний фотопроект, який ми хочемо поділитися з вами. Давайте подивимося на роботу Мая ...
Р

р.

У повсякденному житті Майя навчає комп’ютерних наук у Боснії м. Бігач.

На своєму сайті вся секція присвячена фотографіям фекерованих дівчат.

Р

Ми можемо описати наш світ і нашу свідомість.

А робота Майя зачаровує. . й

Якщо у вас є червоні друзі, або ви просто хотіли поділитися цим красивим фотопроектом, не варто пересуватися самостійно. Я шукаю фотографії цих красивих дівчат.

Majatopcagic.com