905
Ці люди народилися в різних століттях, але вони люблять два краплі води. . й
Вона сказала, що історія циклічної і повторює себе вгору в спіралі. Що я говорю про? Я не думаю, що ви можете сперечатися з цією заявою. Якщо ви дивитеся на ці неймовірні фотографії, ви дізнаєтеся, що це все про. Генетика, як ви знаєте, є потужною силою. Її способи непрозорі. Ви думаєте, що фізичні подібності обмежені батьками та дітьми? Я б не стрибав до висновків. . й
Недавній конкурс був проведений за найбільшу кількість учасників. З цих фотографій прямі гусениці на шкірі ... Деякі з зображень більше 100 років, але люди в них люблять два краплі води!
Отець і син.
Великий-grandfather і великий-grandson.
895502,990 Р
Олаф (1871) і Макс (1991)
Її Тітка (1898) і niece (1981).
4356061
Великдень Генрі Даниїл і онука Едвард Кейсі (фотозйомилися, коли були 21-річні).
Є чотири покоління між ними.
Великий Мікеландль і великодушний Lucy (різниця 87 років).
Дідусь і онука.
Бабця Джекі і дідусь.
Великий-grandfather Louis (1917) і великий-grandson Метью (1995).
Великий-grandfather Benjamin і великий-grandson John.
І нарешті, найяскравіші фотографії! Відокремлено понад 200 років, але вони виглядають як.
Отець і син.
Бабця, мати і дочка.
Виявляється, навіть перед появою сучасних винаходів в природі була функція "копія - паста". Можливо, ви, як я, хотів би взяти пилоподібний сімейний фотоальбом і шукати копію себе. Покажіть ці унікальні фотографії для ваших друзів.
www.pinterest.com/myheritagepins/double-take-family-look-alikes/
Недавній конкурс був проведений за найбільшу кількість учасників. З цих фотографій прямі гусениці на шкірі ... Деякі з зображень більше 100 років, але люди в них люблять два краплі води!
Отець і син.
Великий-grandfather і великий-grandson.
895502,990 Р
Олаф (1871) і Макс (1991)
Її Тітка (1898) і niece (1981).
4356061
Великдень Генрі Даниїл і онука Едвард Кейсі (фотозйомилися, коли були 21-річні).
Є чотири покоління між ними.
Великий Мікеландль і великодушний Lucy (різниця 87 років).
Дідусь і онука.
Бабця Джекі і дідусь.
Великий-grandfather Louis (1917) і великий-grandson Метью (1995).
Великий-grandfather Benjamin і великий-grandson John.
І нарешті, найяскравіші фотографії! Відокремлено понад 200 років, але вони виглядають як.
Отець і син.
Бабця, мати і дочка.
Виявляється, навіть перед появою сучасних винаходів в природі була функція "копія - паста". Можливо, ви, як я, хотів би взяти пилоподібний сімейний фотоальбом і шукати копію себе. Покажіть ці унікальні фотографії для ваших друзів.
www.pinterest.com/myheritagepins/double-take-family-look-alikes/
Ця людина Paid $55,000 для вбивця Він зараз стикається 10 років в тюрмі.
Життя відомого Термінатора в рідкісних фотографіях Вогнетривке озброєння