Цей хлопець жертвував себе, щоб врятувати життя свого студента. Справжній герой!

У екстремальних ситуаціях люди часто мають настій для самозбереження. Вони готові зробити все, щоб вижити. Саме тому люди регулярно штамповані. Це просто те, що інші не звертають увагу на слабкі або ті, хто падає. й

Але герой нашої історії сьогодні не схожий на це. У крайньої ситуації він не тільки не втратив, але вдалося врятувати життя дівчини, яку він практично не знав. Його ім'я Роберта Кука, який був 22-річним і був парашутом інструктором. Під час аварії він став людським щитом для свого 21-річного студента, Кімберлідер. Але все в порядку. . й

Роберт Кухар і, збережені ним, Кімберлідер.

р.

Ця історія сталася в 2006 році в аеропорту Сент-Луїс. У літаку з'явився 7 пасажирів на борту, в тому числі парашутний інструктор Роберт, пілот, Кімберлі та 4 інших. Важко стверджувати, що незабаром після зльоту вони помітили одну з двигунів, що ловили вогонь. Машина почала швидко підходити до землі. . й

Він пішов до Кімберлі, який був поруч, і сказав, що вони були падають і що до осені, вона повинна намагатися, щоб пом'якшити вплив. Він приймав обладнання для спільного стрибка і кріпиться Кімберлі з ним до себе, щоб голова дівчини на рівні плечей. До осені Кімберлі втратив свою спрямованість, але Роберт перетворив його так, щоб в самому момент контакту з землею, Кімберлі був на ньому.

В результаті цієї катастрофи всі померли крім Кімберлі, які втекли з двома переломами, зрізами, скосою і декількома гематомами.

Кімберлі з батьками до зльоту і що залишилося літака. . й

А замість того, щоб врятувати себе, цей хлопець спробував зробити когось ще вижити. Він досягнув. Сім'я Кімберлі надзвичайно щаслива, що дочка жива, і Роберт не назвав героя. І я погоджуюсь з ними. й

Скажіть своїх друзів і знайомих про цей героїчний акт. .

за допомогою igenno ru