12 мудрих лапок Louis de Funes. Посвідомляємо про велику родзинку.

З 31 липня 1914 року народився видатний актор – Louis de Funes. Він зумів закохатися в любові з мільйонами людей з незастрашною грою. Фахівці настільки гарні на лицьових виразах, щоб передати шторм емоцій, які Луї де Франси можуть відтворювати

Перш за все, він був відомий як приятель, але його талант набагато ширший і більш універсальний. Людям-де-Фудз, крім рідної Франції, був вільною англійською та іспанською мовами. Він добре зробив і грав фортепіано дуже добре. Упродовж деякого часу Луї де Фунс викладав сульфагіо на музичній школі, виготовлені малюнки для автосалонів і декорованих вікон. Його перша роль в кіно він отримав у віці 32, і справжня популярність прийшла до нього у віці сорок.

У пам'яті Луї-де-Ферес, який був не тільки видатним актором, але і великим чоловіком, редакційною колегією Зігенно.cc. Він представить вас своїм улюбленим котируванням. Ці фрази показують розум і характер примітивної людини.

Як тільки я народився, в день пізніше Першої світової війни зламався. Починав діяти в кіно – другий закінчився відразу. Я, ймовірно, маю певну особливу значущість на цій планеті.

У нашому будинку забуває про гумор і кладе на маску страждаючих меланхоліків, не повністю прийнята.

р.

Люди йдуть до кіно, щоб побачити виняткові люди, які роблять виняткові речі. Якщо людина просто їсть супу, це не цікаво, і якщо він трохи занурить, то йому буде щось сміятися, прямо?

Я ніколи не навмисно закінчив книгу. Я не хочу бути застарілою, аудиторія буде відчувати її.

Я звичайною людиною, так само, як і всім іншим, і я не більше і не менше, ніж інші. Так само, коли удачу посміхнувся на мене, я зумів його захопити і тримати. Я щаслива!

Я знаю, що мій найкращий жарт буде. Мій похорон. Я повинен грати його в спосіб, що робить їх сміятися без зупинки. . й

Чудовість Louis de Funes можна побачити навіть в цих коротких фразах. Якщо вам подобається слова видатного актора, поділитися своїми друзями.

за допомогою igenno ru