589
Ця модель повністю відрізняється від своїх колег в магазині. Коли ви бачите її фотографії, ви будете розуміти.
Більшість з нас є стереотипом, що моделі ходять на ляльки, які постійно кладуть на своїх сторінках в соціальних мережах, гламурні фото a la “Я прокинувся в п'ятизірковому готелі”, “Це мій здоровий сніданок”, “І це мене на пляжі в Мальдівах”. Але не в разі 22-річного шведської моделі Tilda Lindstam. Ця дівчина має просто відмінне почуття гумору, використовує голий саркам на практиці і вміє сміятися не тільки на інших, але і на себе. Її Профіль Instagram пов'язаний з неординарні постріли з неймовірно захопливими підписами до них. Tilda зібрав всі стереотипи про моделі для пилу!
Ранок Тільди починається не з вівсяних і овочевих коктейлів, а з висівками.
206951
Це те, як ви можете отримати тепло в Швеції.
«Так, ви є судном, і я айсберг на своєму шляху. й
Вино та самоклейка – любов мого життя.
526752
"Санта прийшла двічі."
За лаштунками під час шоу Діора.
"Я думаю, що я зустрів мій подвійний."
"Дуже до бекону".
2014 був дуже складний рік!
Щодо п'яти років життя разом.
«Без грудей, без проблем».
Мій нижню білизну і я люблю, "Не секс". Дякуємо!
«Я дуже хороший при отриманні разом з дітьми. Якщо вам потрібна хороша няняня, зателефонуйте мені!
«Я охолоджу обличчя після з'єднання з задніми дверима. й
"Це смішно, коли хтось брелок твої дупи."
"Стиль"
«Щоб ви зрозуміли, що гроші вашого чоловіка – це єдине, що ви досягнете життя. й
У мене є спеціальні відносини з їжею.
Що таке шампан, щоб дізнатися, що Джастін Бібер отримав більше уваги на його день народження, ніж я зробив. Я не відірвати сльози до 2016 року.
р.
Птахи райу.
«Фоам водоспад».
«Дві жінки поширюють карту на голові бідної старої жінки. й
4555541 Р
Дегустація "Райнба".
"Я люблю свою роботу."
Як заплести його, щоб мати можливість сміятися на себе. Можливо, ви також любите цей вид плоского гумору, потім поділитися цими смішними фотографіями з друзями і розбити стереотипи про моделі.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Ранок Тільди починається не з вівсяних і овочевих коктейлів, а з висівками.
206951
Це те, як ви можете отримати тепло в Швеції.
«Так, ви є судном, і я айсберг на своєму шляху. й
Вино та самоклейка – любов мого життя.
526752
"Санта прийшла двічі."
За лаштунками під час шоу Діора.
"Я думаю, що я зустрів мій подвійний."
"Дуже до бекону".
2014 був дуже складний рік!
Щодо п'яти років життя разом.
«Без грудей, без проблем».
Мій нижню білизну і я люблю, "Не секс". Дякуємо!
«Я дуже хороший при отриманні разом з дітьми. Якщо вам потрібна хороша няняня, зателефонуйте мені!
«Я охолоджу обличчя після з'єднання з задніми дверима. й
"Це смішно, коли хтось брелок твої дупи."
"Стиль"
«Щоб ви зрозуміли, що гроші вашого чоловіка – це єдине, що ви досягнете життя. й
У мене є спеціальні відносини з їжею.
Що таке шампан, щоб дізнатися, що Джастін Бібер отримав більше уваги на його день народження, ніж я зробив. Я не відірвати сльози до 2016 року.
р.
Птахи райу.
«Фоам водоспад».
«Дві жінки поширюють карту на голові бідної старої жінки. й
4555541 Р
Дегустація "Райнба".
"Я люблю свою роботу."
Як заплести його, щоб мати можливість сміятися на себе. Можливо, ви також любите цей вид плоского гумору, потім поділитися цими смішними фотографіями з друзями і розбити стереотипи про моделі.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Як ви знаєте, що ви не живете в марно? Кріплення душі берега, який тільки мав епіфані на 46.
Незважаючи на свій статус, вони здатні жити скромно. 8 людей, які слідувати за прикладом!