9 простих правил пошуку в Google Це книга, яка заощадить ваш час!

Подруга шахти не може навчитися використовувати Інтернет протягом тривалого часу. Коли вона нарешті опанувала цю науку, вона зробила досить дивним, на мій погляд, порівняння: «Використання пошукового двигуна не в'язує спиць, коли кожен пальчик знає свою роботу і ви можете повністю вимкнути мозок». Можливо, є щось в цьому, тому що ніхто не хоче вийти як в знаменитій казці: Я не знаю, де я не знаю, й

Ось 9 правил пошуку Google ви не знаєте про!

3610Р. 4200Р.

1,1 км Як дізнатися точну фразу або форму фрази?

Використання оператора ". Увімкніть бажану фразу або слово в знаках цитат, і Google буде шукати веб-сторінки, які мають однакову фразу (форма слова).

Наприклад:

[Я пишу вам]

2,2 км Як знайти цитату, яка пропускає слово?

Забули слово в цитаті? Візьміть всю цитату в позначках цитат, а замість відсутнього слова покласти зірку *. Просимо вибачення за тимчасові незручності!

Наприклад:

«Нічова вулиця * аптека"]

3. У Як знайти будь-який з декількох слів?

Для того, щоб подати документи будь-яким з цих слів, потрібно вказати всі відповідні параметри.

Наприклад:

[Пінеппе глухий шампанське] [апартмент (для видалення кішки купити) в Лондоні]

4. У Як знайти слова у вирокі?

Використовуйте оператор з красивою назвою "Амперсанд" - &. Якщо ви поєднуєте слова з ampersand, Google знайде документи, де ці слова стоять в одному вироку.

Наприклад:

[Пушкін і Псков Пам'ятник]

5. Умань Як знайти документ, який містить конкретне слово?

Поставте знак перед бажаним словом + (плюс), не відокремивши його з словесного простору. Кілька обов'язкових слів можна включити в запит.

Наприклад:

[Пам'ятник Sholokhov + бульвар]

р.

6. Жнівень Як видалити слово з пошуку?

Поставте підпис до слова, яке ви не хочете бачити у відповідь. Так можна виключити навіть кілька слів.

Наприклад:

[музика троля мультфільму - рок - lautenko] [в'язання візерунків - купити]

7. Про нас Як шукати на конкретному сайті?

Для цього підійде оператор сайту. Ви можете вказати безпосередньо в запиті на сайт, на якому потрібно шукати. Просто обов'язково поставте колонку після того, як сайт.

Наприклад:

[Конституція сайту:консультант (пункт)ru] [Мегаковський віконний сайт:lib (point)ru]

8. У Як знайти документи певного типу?

Вам потрібен оператор mime. Покласти mime в запит, товсту кишку і потім тип документа, який вам потрібно. Наприклад, pdf або doc.

Наприклад:

[Застосування паспорта:pdf]

9. Навігація Як шукати сайти в певній мові?

З оператором лангу. Після того, як ланцюг, потрібно покласти колонку і писати в якій мові потрібно документи. Якщо це російська, то потрібно вказати іржі, якщо українці - ua. Білоруська позначена як бути, англійська - en, французька - fr.

Інтернет може бути надійним помічником в пошуку інформації, якщо ви дізнаєтеся, як використовувати його правильно. Скажіть своїх друзів про цей сайт, щоб переконатися, що ці поради будуть корисні для них!

за допомогою igenno ru