Подруга шахти не може навчитися використовувати Інтернет протягом тривалого часу. Коли вона нарешті опанувала цю науку, вона зробила досить дивним, на мій погляд, порівняння: «Використання пошукового двигуна не в'язує спиць, коли кожен пальчик знає свою роботу і ви можете повністю вимкнути мозок». Можливо, є щось в цьому, тому що ніхто не хоче вийти як в знаменитій казці: Я не знаю, де я не знаю, й
Ось 9 правил пошуку Google ви не знаєте про!
3610Р. 4200Р.
1,1 км Як дізнатися точну фразу або форму фрази?Використання оператора ". Увімкніть бажану фразу або слово в знаках цитат, і Google буде шукати веб-сторінки, які мають однакову фразу (форма слова).
Наприклад:[Я пишу вам]
2,2 км Як знайти цитату, яка пропускає слово?Забули слово в цитаті? Візьміть всю цитату в позначках цитат, а замість відсутнього слова покласти зірку *. Просимо вибачення за тимчасові незручності!
Наприклад:«Нічова вулиця * аптека"]
3. У Як знайти будь-який з декількох слів?Для того, щоб подати документи будь-яким з цих слів, потрібно вказати всі відповідні параметри.
Наприклад:[Пінеппе глухий шампанське] [апартмент (для видалення кішки купити) в Лондоні]
4. У Як знайти слова у вирокі?Використовуйте оператор з красивою назвою "Амперсанд" - &. Якщо ви поєднуєте слова з ampersand, Google знайде документи, де ці слова стоять в одному вироку.
Наприклад:[Пушкін і Псков Пам'ятник]
5. Умань Як знайти документ, який містить конкретне слово?Поставте знак перед бажаним словом + (плюс), не відокремивши його з словесного простору. Кілька обов'язкових слів можна включити в запит.
Наприклад:[Пам'ятник Sholokhov + бульвар]

р.
6. Жнівень Як видалити слово з пошуку?Поставте підпис до слова, яке ви не хочете бачити у відповідь. Так можна виключити навіть кілька слів.
Наприклад:[музика троля мультфільму - рок - lautenko] [в'язання візерунків - купити]
7. Про нас Як шукати на конкретному сайті?Для цього підійде оператор сайту. Ви можете вказати безпосередньо в запиті на сайт, на якому потрібно шукати. Просто обов'язково поставте колонку після того, як сайт.
Наприклад:[Конституція сайту:консультант (пункт)ru] [Мегаковський віконний сайт:lib (point)ru]
8. У Як знайти документи певного типу?Вам потрібен оператор mime. Покласти mime в запит, товсту кишку і потім тип документа, який вам потрібно. Наприклад, pdf або doc.
Наприклад:[Застосування паспорта:pdf]
9. Навігація Як шукати сайти в певній мові?З оператором лангу. Після того, як ланцюг, потрібно покласти колонку і писати в якій мові потрібно документи. Якщо це російська, то потрібно вказати іржі, якщо українці - ua. Білоруська позначена як бути, англійська - en, французька - fr.
Інтернет може бути надійним помічником в пошуку інформації, якщо ви дізнаєтеся, як використовувати його правильно. Скажіть своїх друзів про цей сайт, щоб переконатися, що ці поради будуть корисні для них!
за допомогою igenno ru