14 неймовірно теплих і смішних фотосвідчень, що краще ніж один кінь знайти

Коні є найрізноманітніших чотириногих тварин на планеті Землі. Наші читачі поділяють свої враження. Постраждала від тривалої депресії. Ніщо не може вивести її з депресованої держави. Жінки мали її останні надії на хіпотерапія. «Я поїхав в рот століону, щоб залити воду, і він підштовхував мене в кут з обличчям. Я був страшний, але тварина прийшла близько і почала лизати обличчя. Дівці почали протікати, як він продовжував лизати обличчя з великим теплою мовою, знімаючи сльози з обличчя. Я не ходив, і стелін клацнув всі сльози, занурені, побити мене легко і дав мені можливість залишити. Тоді, кожен раз, коли я ходив в щоденник, він привітав мене з ніжним хропінням, вона говорить.

Дивитися ці красуні. Так я хочу погладити свій оксамитовий ніс і подряпинити бочку! Ви засвоюється, як в одному тварині все об'єднане – сила, сила, інтелект, благородство, бажання свободи. Крім того, коні неймовірно подобаються.

Це 14 неймовірно теплі і смішні фотографії, які доводять, що один краще, ніж кінь у світі.

Чудове місце для сну. Не приступайте!

Фото: Червоний

Хто потребує кульки, коли вони мають власний коней?

Фото: YouTube

Давайте грати на конях!

Поцілунок фіера.

18250Р. 3700Р.

Компанія завжди смакує краще. . .

Фото: Instagram

Васка, отримайте, ви перезавантажте!

Ви не хочете грати? Тоді ми приїдемо до вас!

р.

Оке, Тузік, не фольга навколо! Я не можу спати без ковдри.

Безкоштовні санвузли.

Р

Люба така, не існує перешкод. . й

Черепашки бро.

Тепер мій поворот!

Не хвилюйтеся. Кожен має достатню кількість кошеня!

Шеп-рам-бум-бум!

Як бачите, коні не доглядають, чи є людина, кішка, собака або коза. Здавалося б, у нас є гарне серце. У нас багато вчитися з цих благородних тварин. Покажіть ваші друзі, як бути друзями, поділитися ним.

за допомогою igenno ru