521
На весілля забажав її кохану бабуся бути нареченою. Стара леді гаряча!
Коли Крістіна Квін попросила її 89-річної бабусі Нани Бетті бути нареченою на весілля, стара жінка здивувала і не відразу приймала це незвичайне запрошення. До речі, онука зробила це рішення легко, тому що як правильно ходити на весілля без найкращого друга! Сама Гана сумнівалася довго, так як тільки молоді наречені повинні бути навколо. Але Христина наполягала, що вона не могла бачити її весілля без коханої бабусі. Ви не знаєте, скільки задоволення від старої жінки зробили свято!
Вона попросила мене близько 10 разів, «Ви впевнені?» і «Чому ви хочете бачити мене, стару леді, серед юних наречених? й
Наречена на весілля здійснила всі сміятися. Плюс, вона приєдналася до весільного автобуса і танцювала всю нічну довгу, а не збирається додому відпочити, як спочатку запланований.
«Дуже гарне почуття гумору і чарівний погляд на життя, що сприяє поліпшенню. Кожен любить мій бабуся.
Як Nana Betty розповідає про свою грандіозну Христину, «Ви, як ви відчуваєте». І я молодий в серці.
Якщо ви відчуваєте себе молодим і енергійним, то номери на паспорті є формальністю. В акті онука гідна похвали: бабуша сама згадувала свою молодь і надихнула гостей своїм яскравим прикладом любові життя. Поділіться цією порцією хороших емоцій з друзями!
за допомогою igenno ru
Вона попросила мене близько 10 разів, «Ви впевнені?» і «Чому ви хочете бачити мене, стару леді, серед юних наречених? й
Наречена на весілля здійснила всі сміятися. Плюс, вона приєдналася до весільного автобуса і танцювала всю нічну довгу, а не збирається додому відпочити, як спочатку запланований.
«Дуже гарне почуття гумору і чарівний погляд на життя, що сприяє поліпшенню. Кожен любить мій бабуся.
Як Nana Betty розповідає про свою грандіозну Христину, «Ви, як ви відчуваєте». І я молодий в серці.
Якщо ви відчуваєте себе молодим і енергійним, то номери на паспорті є формальністю. В акті онука гідна похвали: бабуша сама згадувала свою молодь і надихнула гостей своїм яскравим прикладом любові життя. Поділіться цією порцією хороших емоцій з друзями!
за допомогою igenno ru
13 приголомшливих сучасних скульптур, які зроблять вас закохатим з ними на першому погляді
23 неймовірні картини Зое Черкаси. Творчість зі смаком дитинства. . й