Батьки були захоплені, щоб побачити свою новонароджену дочку. Але як вони освічені її дивовижна. . й

Батьки не вибирають, а мати і батьки заздалегідь не можуть знати, чи народиться дитина повністю або ні. Але якщо в сім'ї в першу чергу любити і доглядати, то всі труднощі, які можна зіткнутися тільки в житті, попадати в фон. І це історія - це хороший приклад того, що рідна дитина все ще найулюбленіша, незалежно від чого.

Не було легко, оскільки вона народилася. Вона має шкірне захворювання, що називається іхтіозом, яке характеризується порушенням кератинізації і проявляється у вигляді ваг на шкірі. На щастя, її батьки є скарбом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Судні і Єван Вестплк щасливо підняли свій молодий син Коннор, але незабаром вирішив, що це було час, щоб мати іншу дитину. Як і всі майбутні батьки, вони хвилюють, що вагітність буде йти плавно, і кожен раз зважився рельєфом, коли ультразвук показав хороші результати. Нарешті, знаходилися дочка. Тепер мій син буде мати трохи сестри!

Фото: Facebook

Молода пара була збуджена про цей великий момент в житті, з Еваном навіть жартами: "Я не збираюся заплести її хвости!" Але коли очікуваний день народження дочки прийшли всі ідеї батьків про майбутнє просто згорнули. У відділенні інтенсивної опіки негайно приймали доброго малюка. Важко перемістити, спалювати температуру, і весь організм був пунктирований з відкритими порціями!

Бренна мала сильну форму спадкового іхтіозу, що проявляється при сильному почервоненні і навіть кератинізації шкіри всього тіла. За два тижні після пологів долучилися батьки. Достатньо доглядати за шкірою щодня. Дитина також потребує багато емоційної підтримки.

р.

Девер Courtney йде на прогулянку з дочкою, діти сміються, називати іменами або попросити вихідні питання, адже дитина не схожа на інших. Звісно, це підніме молодих мам. Але вона отримує сумку, коли інші батьки швидко і жахливо знімають їх від подалі від Бренни.

Але її турботливе ставлення до дитини Courtney показує, що її сім'я є хорошою моделлю ролі. Мама любить свою дочку і дуже горда її.

Молода мама не розуміла, "Чому інші батьки не говорять про людей, які виглядають різні?" Що вони бояться? Ми можемо просто відвідати нас і дізнатися, як старий Бренна. Тоді діти розуміють, що ми є нормальною родиною. А коли дитина запитує, чому Brenna так червоний, чому не ви просто скажете, що ви не знаєте? Не важливо, щоб ви виглядали, ми всі дивимося на будь-який момент?

Оце Єван також пишається дочкою. Увечері він поєднується за спеціальною програмою і ретельно промиває волосся, хоча до народження дитини він сказав, що він не «грає» з ними.

Потім мати надходить в ванну кімнату, і вони розчісують її маленькі блондинки локонів разом. Шукаю маленьку красуню, батьки вірять, що їхня дочка може досягти нічого, що вона хоче. Навіть від мого першого враження.

Ці батьки гідні всіх похвал, адже не всі зможуть доглядати за дітьми з обмеженими можливостями. Якщо ви вражаєте історію, поділіться своїми друзями.

за допомогою igenno ru