Дія цього поліцейського захоплюється: він не тільки виділяв чеф, але і врятував її.

Не так давно в Канзасі була історія, яка підкорила простір інтернету. На поверхні нічого незвичайного для офіцера поліції Роланд Парк, Марк Інгравалль, є супермаркетом крадіжки. Працівники Walmart зловили гарячою Сараго Робінсон. Вона хотіла вкрасти основні потреби: взуття, підгузки, серветки. Схованка відразу ж припинила туф, і всі чекали прибуття охоронця замовлення. Але вже на місці охоронці закону, дізналися, що штовхнув жінку до такого відкритого акту, почали діяти далеко від правових норм. . й

Одномісна мати Сара Робінсон і її 15-річні зварені дочка стеол $ 300 варто товарів.

Сім'я виявила себе в складній ситуації: через спори з поміщиком, однієї жінки і її п'ять малюків були викопані з дому, для якого вона дала останні гроші. Вони просто мали жити в машині. Моя мама не мала копійки купити необхідні товари.

Марк Ingravalla став ляканим, коли він уявив, що щось схоже може стати матері двох дітей. На відміну від правової затримки він не тільки випустили жінку, але оплачується всім товарам. "Валмар може подумати, що вона є злочинцем, але я бачив матері багатьох, хто проходить через дійсно важкі часи", - сказав він.

Ця історія має щасливе закінчення: Марк Ingravall відомий у всьому світі завдяки такому валіантному акту, і багато людей звертаються до станції, в якій він обслуговується пропозиціями, щоб допомогти відчайдушній матері.

Люди приносять одяг, підгузники та інші необхідні речі. Вони також підняли більше $6,000. Сара відкрив банківський рахунок, який також отримує пожертви з усього світу. Але справа крадіжки ще не була закрита: звичайно, вони будуть діяти відповідно до закону, але Сара не буде заарештований. Жінки дуже вдячні офіцеру поліції за таку милосердя, бо тепер сім'я буде мати дах над головою!

Звісно, незалежно від того, як ви знаходилися, крадіжка не найкращий спосіб вийти з неї. В той час, коли емпатія може збити сухий закон. Як ви думаєте, що це поліцейський зробив право? Поділіться з друзями - їх думка буде цікавою для нас.

за допомогою igenno ru