Ми любимо карикатури, адже одна картина може передати неймовірно смішну сцену. Як говориться казка, “короткость – сестра таланту”. Ви просто приймаєте блиск образу, а мозок відразу відтворює повноту комічної ситуації.
Редакція
Зігенно.cc. Запрошуємо Вас ознайомитися з неймовірно талановитими роботами художника Ольги Громової. У своїх мультфільмах блискучо передають смішні епізоди нашого життя. Я впевнений, що багато хто зможе виявити себе або їх знайомства в персонажах її малюнків.
Ми для здорового харчування! Що робити офісні очищувачі. Співвідношення в соціальних мережах. р.
Головне враження місцевої клініки. Бабця, як Neo від The Matrix. Батько є прикладом емульсії в усьому світі. Улюблена література на ніч.3610Р. 4200Р.
Сімейний контакт. Нормальний день на метро. І в лісах, гриби отримали потворні. . й410665 р.
Кафедра сучасної літератури.Дівчата всіх вікових снів сниться того ж. р.
Ніцца девіз! р.
Що на підлозі написано пекло? У салоні краси. Пелюшка. Краса м'ясної лінії. Яскравий мій дзеркальний, покажіть мені правду. . й Для того, щоб змінити наш статус. Важкий народний патруль. р.
Ви любите ці смішні мультфільми? Якщо так, подаруйте друзям кілька хвилин здорового сміху, обміняючись цим повідомленням з ними.
www.olgagromova.com/