Яка піт булька зробила для дівчини кожну ніч змінить вашу ідею боротьби з собаками!

Багато людей, як правило, боролися собаки. В принципі це негативне ставлення не виникло з нуля. Але історія, яку ми розповімо про те, що ти наступний доводить протилежність: характер собаки не завжди залежить від його породи.

Грег Хайнен не виняток. Як і кожен інший, він мав особливий зв'язок з цими собаками. На той час Грег одружився, кожен з пара вже мав свою собаку, і всі вони мали поділитися загальним простором. Зах. Це була суміш котловану і лабрадора. Важко знайти спільну мову з Грегом і його собакою. Собачка досить агресивна. Коли моя дочка народилася, моя родина не знає чого чекати від цього собаки.

Грег подарував дружині ультиматум: «Якщо Ваш собака ніколи не торкається нашої дитини, то він не тенант. й

Але, дивно достатньо, як собаки з перших днів закохалися в любові з дівчиною. Варто батькам покласти дитину на спину сидіння автомобіля з собаками, як чотириногий, прокинувшись хвостики, почали клацнути її від голови до пальця. З тих пір, як це стало особистим охоронцем дочки Грег. Якщо дитина була запашна, загортається в тканину, на підлозі, відкласти від неї і спостерігати її сон.

«Наша дочка була божевільна про Зах. Собака знала час, коли маленька дівчина зазвичай пішла на ліжко і чекала на сходинки, які привели до її кімнати, щоб піти на ліжко з нею. Я повинен визнати, що я почав любити цю собаку більше і більше, Грег Хайнен згадав.

Але один день в цій сім'ї був загиблий. В кормі Заха кладуть отрути сусіда. «Це був найгірший день нашого життя». Зах відкладаємо без руху на кухні підлогу, і мій дочка сказав прощати її улюбленому собаку. Моя дружина і я ледь тримала так, щоб не лопатися в сльози, говорить Хайнен.

На 8 п.м., дівчина пішла на ліжко як зазвичай. Але при в'їзді в приміщення малюк раптом лопається в сльози. У батьків відразу ж знаходилися. Друга собака почула кричу малюка і куля кинулася до неї. Собака пішла в кімнату дівчини і кладалась поруч з нею на ліжко, надягаючи лапу на дитину, як і раніше.

З тих пір собака, названа Самом, бере її на ліжко щодня.

95716734

Тварини – тонкі психологи. Природа собаки не завжди залежить від породи. Не дивлячись на те, що наш менший братер знає набагато більше людей, і дізнатися, як підтримувати в потрібний момент без слів. Розкажіть ваші друзі про це доторкнувшись історії.

damn.com/pit-bull-new-born