У американському місті Північно-Брансвік, в Нью-Джерсі відбувся неординарний сюжет. У місцевому цілодобовому кафе після важкого зрушення прийшло два пожежники - Тим Юні та Павло Хоольлінгс. Для своєї простої їжі вони замовили величезну порцію кави, так як вони захотіли зануритися після боротьби з пожежою на місцевому складі протягом 12 годин.
Після заправки пожежники просили офіціантку на рахунок. Що таке сюрприз, коли вони побачили, що перевірте читати, "Ваш сніданок сьогодні на мене." Дякуємо всім, хто ви робите. За те, що ви зберігаєте нас в будь-який момент і в будь-який момент готові допомогти. Без сумніву ви сміливі і сильні хлопці. Дякую за роботу!
Оздоблення повідомлення вогнегасниках перешкоджає сльозам щастя, які прийшли на очі з такого красивого акту. Вони тепло подякували офіціантку, яка виявилася 24-річною Лізою Вудварду. Тим Молодь зробив пост на своїй сторінці Facebook, в якій він опублікував фото чекаю, подякував офіціантку за доброту і закликав всіх своїх друзів копати в її кафе і заохочувати дівчину на кінчик. У короткий час цей пост загарнув 3,500 вподобань.
Крім того, Тім Юнайтед і Павло Халлінгс вирішили відвідати батьків Лізьки і особисто подякувати їм за виховання такої гарної дочки. До свого сюрпризу вони виявили, що батько дівчини, Стів, був паралізований. І сім'я Вудварда повинна витрачати багато грошей, щоб доглядати за ним. «Чи ж ми допомогла нам, хто потребує його набагато більше, ніж ми робимо!» - сказав Павло Хооллінгс.
490100Р
Тоді партнери вирішили допомогти родині дівчини. Тим Юнайтед дізнався, що Ліз Вудвард виріс гроші, щоб купити мікроавтобус для перевезення його паралізованого батька. Цей мінівен коштує близько 25 тис. дол., і дівчина зуміла зібрати тільки чверть необхідної суми. Тим Молодий вирішив допомогти виконати мрії Ліза і запустив онлайн-фандрайзингову кампанію, щоб купити правий мікроавтобус.
До кожного сюрпризу, в короткий період часу вдалося зібрати стільки 70 тис. дол. замість потрібного сімнадцяти. «Я не маю слів». У лікуванні пожежників за власний рахунок я нарахував на дружню посмішку за мої дії. Що вони робили для мене це диво. й
Як ви можете побачити, хороші справи завжди винагороджуються. Доброго дня! Якщо ви вражені цим сюжетом, розкажіть про нього друзів.
за допомогою igenno ru