645
У роті дитини говорить правду! 20 принципів належної освіти очима дитини.
Збір дітей є досить складним процесом. Ми завжди важко знати, якщо ви зробили право на ситуацію. Іноді суворість доречна, в інших випадках краще спокійно лікувати невибагачення куба. Не завжди легко знайти середню землю, що стосується вашої дитини - він найбільш улюблений, але все ж закрийте очі, щоб примховувати його не варто.
Не існує ідеального виховання: він тонкий і відносний. Ми просто повинні послухати наші кольори життя частіше – вони точно знають, як їх обробити. З`ясуйте, що діти розповідають нам. Несподівано, але правда!
1,1 км Ви не повинні виконувати всі мої побажання. Ви зіпсуєте мене так швидко.
2,2 км Не боятися говорити безпосередньо мені.
3. У Будьте обережні, що я не використовую для шкідливих звичок, після чого буде важко сподобатися себе.
4. У Нехай мій погляд здавалося непотрібним. Це робить мене гірше.
5. Умань Не робіть зауваження в публічному режимі. Я зрозумію, коли ми самостійно.
6. Жнівень Я не хочу, щоб мої помилки були страшними злочинами.
7. Про нас Давайте навчатися з моїх помилок.
8. У Вам не потрібно брати мої маленькі нітрики серйозно, ви просто хочете поговорити з вами.
9. Навігація Не відхиляйтесь, коли я говорю про нещастя. Я люблю тебе, але іноді я просто отримаю мене на твій потужності.
10. Ви не повинні сказати мені основи сто разів, тому що я повинен бути глухим.
11. Не обіцяє мені щось. Я можу бути дуже застарілим, якщо ви не можете це зробити.
12. Чи не можу я описати щось докладно. Я все ще росте.
13.00 р. Ви не повинні попросити мене за правду в зло тону. Я боїться я можу лежати.
14. Будьте постійними і навчіть мене.
15.00 р. Відповідайте мої питання, або я знаходжу відповіді не так добре.
16.00 р. Не припустимо, що мої страхи несуть. Вони можуть бути невеликими і неімпортними для вас, але я буде більш страшними, якщо вони не розуміють мене.
17.00 р. Не забудьте бути ідеальною. Зроби помилки, теж.
18 років Не думайте, що апологія мені щось нижче вашої гідності. Я навчаюся з вашого прикладу.
19.00 р. Давайте мені експериментувати більше. Як швидко виростити.
20. І найголовніше, не забуваю, що я тільки зростаю щасливих людей, які люблять один одного. Але я впевнений, що ви знаєте, що.
Не можна сперечатися з тими точками. Щастя наших дітей дійсно в руках. Поділіться цими принципами з друзями! Я думаю, що це буде корисним для них.
за допомогою igenno ru
Не існує ідеального виховання: він тонкий і відносний. Ми просто повинні послухати наші кольори життя частіше – вони точно знають, як їх обробити. З`ясуйте, що діти розповідають нам. Несподівано, але правда!
1,1 км Ви не повинні виконувати всі мої побажання. Ви зіпсуєте мене так швидко.
2,2 км Не боятися говорити безпосередньо мені.
3. У Будьте обережні, що я не використовую для шкідливих звичок, після чого буде важко сподобатися себе.
4. У Нехай мій погляд здавалося непотрібним. Це робить мене гірше.
5. Умань Не робіть зауваження в публічному режимі. Я зрозумію, коли ми самостійно.
6. Жнівень Я не хочу, щоб мої помилки були страшними злочинами.
7. Про нас Давайте навчатися з моїх помилок.
8. У Вам не потрібно брати мої маленькі нітрики серйозно, ви просто хочете поговорити з вами.
9. Навігація Не відхиляйтесь, коли я говорю про нещастя. Я люблю тебе, але іноді я просто отримаю мене на твій потужності.
10. Ви не повинні сказати мені основи сто разів, тому що я повинен бути глухим.
11. Не обіцяє мені щось. Я можу бути дуже застарілим, якщо ви не можете це зробити.
12. Чи не можу я описати щось докладно. Я все ще росте.
13.00 р. Ви не повинні попросити мене за правду в зло тону. Я боїться я можу лежати.
14. Будьте постійними і навчіть мене.
15.00 р. Відповідайте мої питання, або я знаходжу відповіді не так добре.
16.00 р. Не припустимо, що мої страхи несуть. Вони можуть бути невеликими і неімпортними для вас, але я буде більш страшними, якщо вони не розуміють мене.
17.00 р. Не забудьте бути ідеальною. Зроби помилки, теж.
18 років Не думайте, що апологія мені щось нижче вашої гідності. Я навчаюся з вашого прикладу.
19.00 р. Давайте мені експериментувати більше. Як швидко виростити.
20. І найголовніше, не забуваю, що я тільки зростаю щасливих людей, які люблять один одного. Але я впевнений, що ви знаєте, що.
Не можна сперечатися з тими точками. Щастя наших дітей дійсно в руках. Поділіться цими принципами з друзями! Я думаю, що це буде корисним для них.
за допомогою igenno ru
Вона повернулася до своїх рятувальників, щоб дати народження. Але хто б подумав, що пакет був таким?
Оздоблення Laininet. Camedi нервовий curitis