732
Вона спробувала на зображеннях наймодніших брендів. Це те, що звичайна жінка буде виглядати як на місці моделей!
Як правило, шокуючі наряди, які повні з кітами найвідоміших модних будинків, навряд чи можна носити в будь-якому місці в звичайному житті. Висока мода в певній мірі мистецтва заради мистецтва. Як вижити ці божевільні зображення для життя? Французький стиліст Natalie Crockett вирішив спробувати його на власній шкірі. Жінка влаштувала фотосесію, повторює стиль модних світових брендів, які сьогодні чули всі. У цьому вона допомогла талановитого фотографа Данила Швеєра. Наталі мав можливість відвідати місце Кате Мосс, Еді Кемпбелл, Наталя Водідова та інші відомі моделі.
«Перші красуні, ретушування, косметика, модний одяг ... Я думаю, що люди потребують більш духовного підходу до життя. Я щасливий, що я мав можливість подарувати йому людям, навіть якщо я зробив молюску себе, Crocket каже. Це те, що звичайна жінка буде виглядати як на місці красивих моделей реклами найвідоміших брендів світу!
Модний бренд одягу Eleven Paris
Косметичний бренд Lancôme
р.
Молодіжна французька білизна Etam
до 1 2 3 4 5+
Задиг і Волонтер Бренди
р.
Ерік Бомпард
р.
Павло Каса
Ланвін Модний Дім
Французький будинок моди З повагою
Французький бренд Sonia Rykiel
Isabel Марант
Акне Студії
Ви не повинні бути намальовані на небо-високі ідеали. Знайти індивідуальний стиль і ви будете виглядати набагато краще моделі з кришок наймодніших модних журналів. Поділіться цим фотопроектом з друзями.
English, Українська, Français...
«Перші красуні, ретушування, косметика, модний одяг ... Я думаю, що люди потребують більш духовного підходу до життя. Я щасливий, що я мав можливість подарувати йому людям, навіть якщо я зробив молюску себе, Crocket каже. Це те, що звичайна жінка буде виглядати як на місці красивих моделей реклами найвідоміших брендів світу!
Модний бренд одягу Eleven Paris
Косметичний бренд Lancôme
р.
Молодіжна французька білизна Etam
до 1 2 3 4 5+
Задиг і Волонтер Бренди
р.
Ерік Бомпард
р.
Павло Каса
Ланвін Модний Дім
Французький будинок моди З повагою
Французький бренд Sonia Rykiel
Isabel Марант
Акне Студії
Ви не повинні бути намальовані на небо-високі ідеали. Знайти індивідуальний стиль і ви будете виглядати набагато краще моделі з кришок наймодніших модних журналів. Поділіться цим фотопроектом з друзями.
English, Українська, Français...
Цей хлопчик і цуценя більш ніж друзі, тому що є більш тісний зв'язок між ними. . й
Вона повернулася до своїх рятувальників, щоб дати народження. Але хто б подумав, що пакет був таким?