Що робити іспанські органи для літніх людей просто блискучими. Рольова модель!

Ігрові майданчики для більшості з нас асоціюються з дитинства та неперевершеними розвагами. Фізична активність зазвичай позитивно впливає на дітей. Вони сплять краще, наприклад. Але підприємництво Спанісари вірять, що дитячі майданчики добре підходять для літніх людей. Як мінімум це краще, ніж сісти і говорити про сучасне покоління і скаржитися на життя. Саме тому іспанська влада вирішила побудувати спеціальні райони для літніх людей.

р.

Паз Фідал, місцевий фізіотерапевт, говорить: Це значний крок до соціалізації літніх людей. Ми хочемо розбити міф, що старі люди нічого не роблять, але сидять в парку і дивитися дітей грати в пісочниці. Крім того, літні можуть взяти своїх онуків з ними на такі сайти. Такі місця об’єднують сім’ї разом. й

Здається, що ці сайти 100% виконують свою основну функцію!

«Я не подобаю людину, яка сидить вдома. Я не можу уявити життя без соціалізації і ходьби! Якщо ви сидите в домашніх умовах, то ви робите те, що ви знайдете причини, щоб скуштувати своїх онуків, говорить 84-річний Франческа, почуття гумору може бути загиблим.

У Сполучених Штатах також прийняли іспанський досвід.

Шукайте, скільки задоволення це приносить до літніх людей! Так само як діти. . й

Якщо держава бере на себе ініціативу та піклується про пенсіонерів, які опікуються кількома людьми. Розкажіть про цей цікавий проект іспанської влади. Можливо, хтось буде дотримуватися прикладу іспанської мови.

www.youtube.com/watch? v=4tziIhuTB1M