621
15 фото, які показують, чому чоловіки живуть менше жінок Уважний: ризик високий!
За статистикою жінки живуть довше чоловіків. Цей факт вже був перевірений науковими дослідженнями, а генетики не завжди грають тут роль. Хто, якщо не представники сильної статі, постійно хочеться шукати пригоди на голові. Красива половина людства в більшості випадків думає, а потім робить, з чоловіками часто навпаки. Іноді ви тільки дивитеся на їх розвідці, ресурсоздатність і відсутність страху, штовхаючи їх до таких божевільних дій.
У цій серії ми покажемо ще одну причину, чому чоловіки на межі відмирання. Звичайно, це гумористичний вибір фотографій, але в кожному жарті є частка щось вірно.
1,1 км Давайте!
2. Небезпечний? Ні, я не зробив.
3. У Подумайте про це!
4. У Мене, любов.
5. Умань Верхній підкорювач.
6. Жнівень Потрібно правильно відпочивати.
7. Про нас Досягнення до найвищого рівня!
8. У Довіра!
9. Навігація Я сподіваюся це комфортно.
10. Це просто дерево в дорозі.
доб.
11. Не існує бездії.
Р
12. Якщо це допомагає.
13.00 р. Зайдіть до роботи!
14. Ніщо неможливо.
15.00 р. Баланс царів.
Чоловіки, піклуються про себе, адже жінки не можуть жити без тебе! Поспішно, я думаю, що ви звикли до вибору фото ризику. Поділіться цими фотографіями, щоб зачати ваші друзі!
за допомогою igenno ru
У цій серії ми покажемо ще одну причину, чому чоловіки на межі відмирання. Звичайно, це гумористичний вибір фотографій, але в кожному жарті є частка щось вірно.
1,1 км Давайте!
2. Небезпечний? Ні, я не зробив.
3. У Подумайте про це!
4. У Мене, любов.
5. Умань Верхній підкорювач.
6. Жнівень Потрібно правильно відпочивати.
7. Про нас Досягнення до найвищого рівня!
8. У Довіра!
9. Навігація Я сподіваюся це комфортно.
10. Це просто дерево в дорозі.
доб.
11. Не існує бездії.
Р
12. Якщо це допомагає.
13.00 р. Зайдіть до роботи!
14. Ніщо неможливо.
15.00 р. Баланс царів.
Чоловіки, піклуються про себе, адже жінки не можуть жити без тебе! Поспішно, я думаю, що ви звикли до вибору фото ризику. Поділіться цими фотографіями, щоб зачати ваші друзі!
за допомогою igenno ru
Божевільні позови, які доводять уяву людини без обмежень. . й
Що робити іспанські органи для літніх людей просто блискучими. Рольова модель!