563
Коли майстерність фотографів не сумнівається. 17 пострілів, знятих в потрібний час.
Гарний фотограф не тільки не зіпсує фотографії, але і відмінно піднімає настрій. Це правда людей, які він створив і люди, які він створив. Ми не можемо сказати, що всі герої сьогодні колекції фотографій були щасливими, але ми отримали велике задоволення від його перегляду. Тепер ми хочемо поділитися з вами. Окай, редакція. Зігенно.cc. Ми пропонуємо вам вибір фотографій, які були зроблені в потрібний час. Авторами цих робіт дивляться своїми вміннями зупинити час точно, коли це необхідно. . й
Зареєструватися!
4606434
Я не можу прокидати інакше.
Свобода!
Не смакуйте...
Ви не можете втекти!
Головне - знайти правильний кут.
Привіт, друзі!
Моменти перед загиблим. . й
Неймовірно милий спорт!
572790 Р
Широкий закритий очей.
Замість ранкового душу.
Я тебе їсти!
Ви голодні!
Це великий постріл.
Рушник Ворошилов.
Віртуоз.
Не вказуйте пальці!
11900Р
Сьогодні, коли майже кожен має камеру, я втратив віру в реальних фотографів. Я розумію, що реальні фахівці все ще існують. Якщо ви погоджуєтесь з мною, і ці фотографії змогли вразити вас, то поділитися своїми друзями і знайомими.
за допомогою igenno ru
Зареєструватися!
4606434
Я не можу прокидати інакше.
Свобода!
Не смакуйте...
Ви не можете втекти!
Головне - знайти правильний кут.
Привіт, друзі!
Моменти перед загиблим. . й
Неймовірно милий спорт!
572790 Р
Широкий закритий очей.
Замість ранкового душу.
Я тебе їсти!
Ви голодні!
Це великий постріл.
Рушник Ворошилов.
Віртуоз.
Не вказуйте пальці!
11900Р
Сьогодні, коли майже кожен має камеру, я втратив віру в реальних фотографів. Я розумію, що реальні фахівці все ще існують. Якщо ви погоджуєтесь з мною, і ці фотографії змогли вразити вас, то поділитися своїми друзями і знайомими.
за допомогою igenno ru
Два підлітки випадково дивилися в каналізаційний люка. Що вони побачили, що вони шокують їх!
12 повернення до реальних зображень, які смартфони взяли над життям