20 незвичайних котирування від Nick Vujic. Сильні слова сильної людини!

Можна тільки заздрити мужність і силу цього чоловіка. Нек Вюзік народився з синдромом тетраамелі, рідкісним генетичним розладом, що викликає його нестачі кінцівок. Такий удар долі може зламати будь-який, але нехай такий тест тільки загартований.

Він був відомий як відмінний мотиваційний динамік, заряджаючи тисячі слухачів з його оптимізмом. Nick Vujic має багато вчитися з кожного з нас. Він живе повним, виконанням життя: небодайвінг, плавання та серфінг, а також підняти два сини.

Україна

Ми можемо самі знайти щось погане або недосконале. Але я волію шукати золото.

Ми не повинні жити в очікуванні, що щастя прийде, коли ми досягнемо мети або набуваємо чогось. Щастя повинна бути з нами весь час і досягти цього, ми повинні жити в гармонії – духовні, психологічні, емоційні та фізичні.

Бажаєте, що ваші власні дії надихають і надихають вас.

Ви повинні розуміти, що отримувати відповіді прямо зараз неможливо.

Є багато проблем у світі, які не доторкнулися мене. Моє життя – це тисячі разів, ніж життя багатьох людей.

Коли ви не готові прийняти себе, ви навіть менше готові прийняти інших.

Я вчився дуже рано, що це можливо і необхідно запитати про допомогу. Якщо ваше тіло є нормальним або не, є речі, які ви не можете зробити самостійно.

Мислити світ як пульт дистанційного керування. Якщо вам не подобається програма, яку ви переглядаєте, ви просто захопите пульт і переключіть телевізор на іншу програму. Те ж саме стосується ставлення: Якщо ви незадоволені результатом, змініть свій підхід, незалежно від того, яка проблема ви зіштовхуєте.

Спробуйте подивитися на кінець вашого життя, а потім почати жити таким чином, що один раз ви там, ви не пошкодуєте нічого.

Любов не піклується про те, що ви можете і не можете бути, що ви і хто не можете бути. Справжня любов в серці.

Ви не повинні почати великі проекти, щоб засіяти хороші насіння. Навіть невеликі речі можуть означати багато іншого.

Ті, хто вважає себе невдачею, люди, які не розуміють, як вони були успішними, коли вони складали руки і давали.

Одна з найбільших рад життя є частиною чогось більшого, ніж власний життєвий досвід.

В умовах стресової ситуації відчувається неможливе збирання сил, дуже важливо відокремити те, що сталося всередині вас.

Ще один день

На прикладі Нико Вуйнича доведе, що не існує бездіївних ситуацій, а майбутній обов’язково повинен переглядати оптимізм. Якщо ви сказали вам, ви повинні поділитися своїми друзями.

за допомогою igenno ru