Діалог з сімейного літопису. Це питання говорить всім чоловікам світу. . й

Жінки дивують сегмент населення. Для них практично нічого неможливо. Більшість з них успішно реалізували себе в сім'ї та кар'єрі. Психологи кажуть, що чесний секс виростає раніше чоловіків. Але поведінка чоловіків практично не змінюється протягом багатьох років. Вони також будують сім'ю, кар'єру, але залишаються дітьми в серці. Іноді вони хочуть, щоб жіноча увага і догляд за тим, що вони забувають про свою маму і силу і просять допомогти жінкам навіть в самих основних речах, наприклад, в домашніх умовах. Чи не так приємно? Наступна розповідь - приклад істинної поведінки чоловіків. Підняти вікове питання, як жінки можуть робити дивовижні речі і вирішувати побутові проблеми.

Я збираюся працювати і попросити чоловіка питання:
до Де я біла футболка?
- Там.
до Де це?
- У номері.
до У спальні або вітальні?
- У спальні.

Похід до спальні, відкриття шафи. Але немає футболки.

- Не тут.
- Вона там.
- Ноп.
- Дивитися в шафі.
до Де ви думаєте, що я шукаю? Ні її.
- Відкрийте очі!
до Ні, я сказав, що вона тут!

Я можу почути мої красиві ноги. Він переходить в спальню, йде в шафу, не дивиться і приклеює свою руку і витягує свою футболку. Схилково подивився на мене, залишився німим і вийшов.

Я один з шафою. Дуже дякую! І холодильник теж.

Нерідко чоловіки цікавлять питання, де є шкарпетки, ключі і багато іншого. За роки сімейного життя ці речі не змінили своє місце. Чому це відбувається? Жінки, чоловіки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, Шановні жінки, не сердитися з вашими чоловіками, але допомогти і підтримувати їх в будь-який спосіб, навіть в невеликих речах. Незважаючи на те, що жінки люблять подібні способи, щоб допомогти більш сильному сексу. й

Якщо вам сподобався сюжет, то поділіть його своїми друзями і почуйте їх!

за допомогою igenno ru