462
Він був вирівняний, що підлітки звели будинок старого чоловіка. Що він був гідним!
Один день, повернувшись додому, об'єднання Тихоокеанський регіональний інспектор Йош Саганік чув дуже неприємне мовлення місцевими підлітками. У підлітковому віці біля простого будинку 75-річного Леонарда Булка і розповіли про не найкрасивіший вигляд будинку. Йош був розірвав слів хлопчиків, і він вирішив, що він мав допомогти самотнього діду. Хлопець просто написав Facebook пост попросив приєднатися до нього в благородній справі, але він не очікував такої реакції від читачів. й
Чи скажеш ти?
Як Йош прогулявся минулим літнім чоловічим будиночком, він почув хлопців, що захоплювали місце: Важко загорнути. й
Тоді хлопець вирішив допомогти власнику будинку. Перше, що прийшов до думки Йоша, щоб писати на своїй сторінці Facebook: Я був на роботі кілька тижнів тому і я почув два підлітки, які прогулялися в цьому старому будинку і промовлявся досить про лущення. Я запитаю, що всі ті, хто бажає допомогти мені пофарбувати цей будинок джентльмена, зібраний в суботу!
Несподівана реакція людей. Помічники вийшли з всієї країни.
«Я припинив підрахунку волонтерів, коли вони були понад 95, вони були всі готові і щасливі, щоб допомогти», - розповідає організатор.
Яш не бачить нічого особливого в своїх діях. Поважати старших людей і допомогти тим, хто потребує.
Ви бачите різницю зараз?
Йош не вважає себе героям, але його хороший акт є гідним повагою. Скажіть про це, щоб поділитися своєю історією!
за допомогою igenno ru
Чи скажеш ти?
Як Йош прогулявся минулим літнім чоловічим будиночком, він почув хлопців, що захоплювали місце: Важко загорнути. й
Тоді хлопець вирішив допомогти власнику будинку. Перше, що прийшов до думки Йоша, щоб писати на своїй сторінці Facebook: Я був на роботі кілька тижнів тому і я почув два підлітки, які прогулялися в цьому старому будинку і промовлявся досить про лущення. Я запитаю, що всі ті, хто бажає допомогти мені пофарбувати цей будинок джентльмена, зібраний в суботу!
![](http://bashny.net/uploads/images/00/00/44/2015/09/01/77ec934ece.jpg)
Несподівана реакція людей. Помічники вийшли з всієї країни.
«Я припинив підрахунку волонтерів, коли вони були понад 95, вони були всі готові і щасливі, щоб допомогти», - розповідає організатор.
Яш не бачить нічого особливого в своїх діях. Поважати старших людей і допомогти тим, хто потребує.
Ви бачите різницю зараз?
Йош не вважає себе героям, але його хороший акт є гідним повагою. Скажіть про це, щоб поділитися своєю історією!
за допомогою igenno ru
Посильність проти розуму: про вічний від грі Жванецький. Весь час!
Діалог з сімейного літопису. Це питання говорить всім чоловікам світу. . й