Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Він був вирівняний, що підлітки звели будинок старого чоловіка. Що він був гідним!

Один день, повернувшись додому, об'єднання Тихоокеанський регіональний інспектор Йош Саганік чув дуже неприємне мовлення місцевими підлітками. У підлітковому віці біля простого будинку 75-річного Леонарда Булка і розповіли про не найкрасивіший вигляд будинку. Йош був розірвав слів хлопчиків, і він вирішив, що він мав допомогти самотнього діду. Хлопець просто написав Facebook пост попросив приєднатися до нього в благородній справі, але він не очікував такої реакції від читачів. й

Чи скажеш ти?

Як Йош прогулявся минулим літнім чоловічим будиночком, він почув хлопців, що захоплювали місце: Важко загорнути. й

Тоді хлопець вирішив допомогти власнику будинку. Перше, що прийшов до думки Йоша, щоб писати на своїй сторінці Facebook: Я був на роботі кілька тижнів тому і я почув два підлітки, які прогулялися в цьому старому будинку і промовлявся досить про лущення. Я запитаю, що всі ті, хто бажає допомогти мені пофарбувати цей будинок джентльмена, зібраний в суботу!

Несподівана реакція людей. Помічники вийшли з всієї країни.

«Я припинив підрахунку волонтерів, коли вони були понад 95, вони були всі готові і щасливі, щоб допомогти», - розповідає організатор.

Яш не бачить нічого особливого в своїх діях. Поважати старших людей і допомогти тим, хто потребує.

Ви бачите різницю зараз?

Йош не вважає себе героям, але його хороший акт є гідним повагою. Скажіть про це, щоб поділитися своєю історією!

за допомогою igenno ru