Дівчина не здивує хлопця через його соціальний статус. Вона пізніше школа її рішення!

Можливо, один з найважливіших завдань, які людина повинна вирішити в житті, щоб знайти половинку душі. У цій непростій ситуації кожен шукає свої підходи. Для когось важливо, щоб людина, яка буде там завжди підтримує в складних ситуаціях, хтось цінує гарне почуття гумору або переконливого характеру. Але є люди, які вперше кладуть гроші. Що ми хочемо розповісти про сьогодні. Це більш точне, щоб розповісти вам історію, яка чітко демонструє, що важливо оцінити свій внутрішній світ, а не кількість зелених паперів у ваших кишенях. Оскільки соціальний статус може змінюватися в будь-який час, і особисті якості зберігаються назавжди.

Дуже бідна молода людина впала в любов з дочкою багатої людини і запропонувала їй. Коли вона почув, вона сказала,

до Щоденна заробітна плата. Ми не хочемо, щоб бути разом, я не збираюся любити вас, тому ви краще спробувати знайти когось краще підходить для вашого кола.

Він не забуває, тому він ніколи не одружився. Через 10 років вони зустрілися в партії. Вона відразу сказала,

- Гей! І я одружився. Мій чоловік заробляє десятки тисяч доларів і розумний і зручний.

Я почую, що від жінки моєї мрії. Її чоловік підійшов їм і сказав:

- Сер, ви тут. Привітання! Зустрічайте дружину.

Хлопець нещадний і зліва. І чоловік звернувся до дружини:

до Це мій бос. Він володіє тим, що багатомільйонний проект долара я сказав вам про. Він неймовірно добрий, але ви завжди можете побачити сумність в очах. Це те, що він колись любив дівчину, яка ніколи не досягла. Уявіть, що щаслива вона буде з ним.

Дівчина дивилася після її минулого, яка йде далеко, і прийшла до неї горла.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зверніть увагу на те, що всередині, не оболонка. Якщо ви погоджуєтесь з нами, поділіть цю історію з друзями за допомогою соціальних медіа.

за допомогою igenno ru