Він кинути свою роботу, щоб дати п'ять світу. Чудовий відео.

Рік тому він був постійним маркетинговим менеджером в Атланті, і тепер Craig Lewis є зірка YouTube. Він славиться відеом щорічної поїздки до 36 країн, які він зробив відразу після того, як залишити свою роботу. Перед тим, що хлопець був відповідальним за виконання своїх завдань протягом років, але в одному місці душа бажаю за пригоду. Крайг вирішив, що це було час, щоб звільнитися від затискних стінок офісу і ближче до світу. Протягом трьох років він зберіг гроші і, залишаючи свою роботу, почав свою пригоду. «Я продаю все, що я володів і потрапивши в аеропорти і залізничні станції», - сказав Льюїс. Я добровольців в Африку і тушку над Каліфорніям. Я піднялася гора Еверест і стрибала з антени в Великобританії. Я знайшов кращих друзів по всьому світу. Це історія моєї подорожі, спасибі всім, хто був його частиною, це не буде подібно це без вас!

Відкривайте світ, і просто додайте його п'ять, як Craig Lewis!

Ось ще один доказ, що мрії приходять вірним: хлопець хотів бачити світ і він ще більше, ніж вдалося. Чи можна ви ставити все і зробити щось схоже? Знайдіть те ж саме з ваших друзів, просто поділіть це круте відео.

за допомогою igenno ru