374
Як цей малюк захищає білий ремінь в таквондо неможливий дивитися без ураження!
Останнім часом YouTube опублікував відео, в якому невеликий таквондо гравець намагається пройти іспит і отримати його першим, а саме білий ремінь. Найскладніший тест для дитини був розірвати дошку. Що він не зробив, щоб позбутися від неї: він бити його руку і стрибати на ньому. Я не знаю, хто був більш складним – молодий спортсмен, щоб впоратися з завданням або тренером, щоб містити сміху. Нехай чарівний хлопчик відчував пару провалів і отримав дозу позбавлення, але він зумів вдарити всіх своєю наполегливістю.
Ви думаєте, що бійець досягла своєї мети?
Так, ми зробили! Трохи таквондист продемонстрував, що це добре, щоб мати ціль і досягти його. Якщо ви були вражені життєздатністю крихти, то поділитися цим відео з друзями - Я сподіваюся, що це надихне їх і зачепить їх одночасно!
за допомогою igenno ru
Ви думаєте, що бійець досягла своєї мети?
Так, ми зробили! Трохи таквондист продемонстрував, що це добре, щоб мати ціль і досягти його. Якщо ви були вражені життєздатністю крихти, то поділитися цим відео з друзями - Я сподіваюся, що це надихне їх і зачепить їх одночасно!
за допомогою igenno ru
Зірка під назвою Сонце... 19 міцних котирування від некомпромілізованої Віктора Цою.
Ця дівчина приймала картину, щоб довести, що вона нічого не була сором'язливою.