23 Неймовірні фото Терри прикордонної творчості, яка заслуговує на вашу увагу. . й

Поговорили про сучасне мистецтво і як це таке спірне. Сьогодні ми будемо продовжувати цю тему трохи. Це сучасний американський фотограф з ім'ям Террі Прикордон. Важко фотографувати людей, а також викликати його створення «бент-об’єкти». Справа в тому, що Террі використовує звичайний дріт для того, щоб відродити предмети інтер'єру. Згинаючи його різними способами, він дає знайомі речі нового життя і винахідливості різноманітних ситуацій для них. Іноді в якості додаткового матеріалу можна подавати пластик або щось, що отримає Террі на голові.

Редакція Зігенно.cc. Я зробив вибір кращих, на нашу думку, фотографії Террі і запрошує вас ознайомитися з ними.

Не думайте про це!

На шматочках льоду є ідоли. Якщо ви можете мріяти про те, що ви можете досягти цього!

Я переросли. й

Зареєструватися

Банан маняк.

Прогулянка по дошці.

Суїцид ...

р.

Ректальні свічки малювати багато ...

Я не можу протистояти.

Ви можете заповнювати багато бамп. . й

Вболівальники просто катування!

Зробіть нові друзі.

617968р.

Історія трагіальної любові. . й

Довга дорога чекає...

р.

Померти рани.

Ще один маніак чекає свого жертви. .

Скеля і рол!

Запитання знає свій бізнес.

Подаруйте шлях до старшого...

Це просто цукор.

Брутальне вбивство на кухні!

Я навіть не можу уявити собі уяву, щоб створити такі сцени для фотографій. Після того, як ви повинні спочатку прокрутити через неї в голові і подивитися, що він буде виглядати як в кінці. Я захоплюю Террі і свою роботу. Якщо ви погоджуєтесь з нами, то розкажіть своїх друзів, щоб поділитися цим матеріалом!

Веб-сайт: http://www.facebook.com/