611
23 Неймовірні фото Терри прикордонної творчості, яка заслуговує на вашу увагу. . й
Поговорили про сучасне мистецтво і як це таке спірне. Сьогодні ми будемо продовжувати цю тему трохи. Це сучасний американський фотограф з ім'ям Террі Прикордон. Важко фотографувати людей, а також викликати його створення «бент-об’єкти». Справа в тому, що Террі використовує звичайний дріт для того, щоб відродити предмети інтер'єру. Згинаючи його різними способами, він дає знайомі речі нового життя і винахідливості різноманітних ситуацій для них. Іноді в якості додаткового матеріалу можна подавати пластик або щось, що отримає Террі на голові.
Редакція Зігенно.cc. Я зробив вибір кращих, на нашу думку, фотографії Террі і запрошує вас ознайомитися з ними.
Не думайте про це!
На шматочках льоду є ідоли. Якщо ви можете мріяти про те, що ви можете досягти цього!
Я переросли. й
Зареєструватися
Банан маняк.
Прогулянка по дошці.
Суїцид ...
р.
Ректальні свічки малювати багато ...
Я не можу протистояти.
Ви можете заповнювати багато бамп. . й
Вболівальники просто катування!
Зробіть нові друзі.
617968р.
Історія трагіальної любові. . й
Довга дорога чекає...
р.
Померти рани.
Ще один маніак чекає свого жертви. .
Скеля і рол!
Запитання знає свій бізнес.
Подаруйте шлях до старшого...
Це просто цукор.
Брутальне вбивство на кухні!
Я навіть не можу уявити собі уяву, щоб створити такі сцени для фотографій. Після того, як ви повинні спочатку прокрутити через неї в голові і подивитися, що він буде виглядати як в кінці. Я захоплюю Террі і свою роботу. Якщо ви погоджуєтесь з нами, то розкажіть своїх друзів, щоб поділитися цим матеріалом!
Веб-сайт: http://www.facebook.com/
Редакція Зігенно.cc. Я зробив вибір кращих, на нашу думку, фотографії Террі і запрошує вас ознайомитися з ними.
Не думайте про це!
На шматочках льоду є ідоли. Якщо ви можете мріяти про те, що ви можете досягти цього!
Я переросли. й
Зареєструватися
Банан маняк.
Прогулянка по дошці.
Суїцид ...
р.
Ректальні свічки малювати багато ...
Я не можу протистояти.
Ви можете заповнювати багато бамп. . й
Вболівальники просто катування!
Зробіть нові друзі.
617968р.
Історія трагіальної любові. . й
Довга дорога чекає...
р.
Померти рани.
Ще один маніак чекає свого жертви. .
Скеля і рол!
Запитання знає свій бізнес.
Подаруйте шлях до старшого...
Це просто цукор.
Брутальне вбивство на кухні!
Я навіть не можу уявити собі уяву, щоб створити такі сцени для фотографій. Після того, як ви повинні спочатку прокрутити через неї в голові і подивитися, що він буде виглядати як в кінці. Я захоплюю Террі і свою роботу. Якщо ви погоджуєтесь з нами, то розкажіть своїх друзів, щоб поділитися цим матеріалом!
Веб-сайт: http://www.facebook.com/
Важко бути тато! 21 веселих жартів про наших улюблених батьків.
Тонкощі великої та потужної російської мови. Не заздрити іноземців!