Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально! На стіні ♪ Sethi!

Багато наших котів викликають тільки позитивні емоції, пов'язані з ніжністю, доглядом і приємною гнійкою. З якоїсь причини, відразу прийшов на думку слів з пісні дивовижного Одеського гурту Fleur: «Всі речі зміняться в дивному світі людиною». Завжди м'які гнійні коти. Але вихованця, про яку команда кішки любила Зігенно.cc. Я скажу вам сьогодні, абсолютно на відміну від мого хребта.

Це Локі. Зважаючи на те, що лякає, даючи їй лякаючий вигляд вболівальників і кровотворного вигляду, Loki також називають вампірним котом. Тим не менш, завдяки цьому невідповідному славі, вона стала найбільшою реальною зіркою всесвітньої мережі. За два тижні понад 30 000 користувачів звернулися до облікового запису Instagram.

р.

Незважаючи на те, що його непристойний зовнішній вигляд, Loki насправді є дуже дружним кішка.

Loki нещодавно знайшов новий будинок. Згідно з господинею, вона не подбає про дефект зубів з смугастим вихованцем. Коли вона взяла кішку з притулку, працівники установи не згадували про відсутність гниття.

Слід зазначити, що цей кот має дуже eloquent name. Локі вважається богом кінніння та децепції в норсе міфології.

Власник кота регулярно поповнює сторінку Instagram новими фотографіями свого улюбленця.

Вона навіть jokingly називає Loki невеликою інкарнацією зла.

Велике, Локі не доведеться думати про костюм для її смугастого Хеллоуїна. Для мене Loki є дуже мила тварина! Скажіть своїх друзів про цей незвичайний кіт.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8