405
Відповідність скрипки на мобільний телефонний дзвінок. Він має велике почуття гумору!
Кілька років тому я відвідав театр. Я не знайшов час для такого роду культурного свята протягом року, але головне, що це було знайдено. Перш ніж розпочати дію, я чув оголошення, запитуючи всіх, щоб вимкнути свої мобільні телефони. «Для тих, хто вважає, що це ніхто не свого бізнесу». Це абсолютно логічний запит, тому що особисто я не можу уявити, як ви можете подарувати все на сцені для людей, які не можуть навіть вимкнути звук з телефону. Герой сучасного матеріалу є скрипаллю імені Лукаша Кміта. Під час свого виступу зателефонуйте в зал, але Лукаш не втратив свого розуму і зробив оригінальний акт. .
Він був зроблений з хорошої причини. Ця імпровізація заслуговує на стоячу овуацію. Після того, як гранатомет обов'язково не забудеться вимкнути свій гаджет. Якщо вам сподобався ефект скрипки, то обов'язково покажіть друзям і знайомим про це в соцмережах!
за допомогою igenno ru
Він був зроблений з хорошої причини. Ця імпровізація заслуговує на стоячу овуацію. Після того, як гранатомет обов'язково не забудеться вимкнути свій гаджет. Якщо вам сподобався ефект скрипки, то обов'язково покажіть друзям і знайомим про це в соцмережах!
за допомогою igenno ru
Сенсорний буде мати: лінії, з яких сльозиться в очах. . й
Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально! На стіні ♪ Sethi!