Собаки в приміщеннях: чотириногих психологів, з якими всі страхи стоять за собою.

Свідоцтва в залі завжди складно і неприємно. Люди повинні пам'ятати страшні моменти, які були досвідчені або свідки. Діти і жертви насильства особливо важко говорити проти захисників. Це говорить, що іноді респонденти, щоб не отримати ще більше психологічної травми, можуть бути в окремому приміщенні під час процесу. Але навіть цей варіант не завжди допомагає знімати нервову напругу при перевірці проти звинувачених.

На питання про те, як уникнути емоційної поведінки жертв, отримати точний свідчення і досить покарати перпетора, думав представників некомерційної організації собаки-судді Ellen O'Neill Стівенс і Celeste Walsen. Вони пропонують відмінне рішення: в заміському приміщенні може бути відроджений свідк, наприклад, собаками.

р.

«Коли людина має перевірити в суді і говорити про травматичні події, в яких вони були учасниці, вони відчувають фізіологічні відчуття, подібні до тих, хто переживає під час неприємного моменту», – говорить О’Ніл. І ця боротьба, яка відбувається в суді між прокурором і свідками, іноді досить жорстока і шкідлива. Багато людей ходять через це болісно. й

У 2004 році на даний момент діє 87 собак. Серед них переважно лаборатори та золоті ремісники.

У каструлі собаки не звичайні, але спеціально підготовлені собаки.

Їхня підготовка триває майже два роки.

«Доги допоможуть уразливим свідком відчути себе більш впевненим. й

Собаки можуть допомогти дорослим жертвам ріпаку та сім'ї, які втратили дитину.

Еллен додає: Я хотів би подумати, що потрібно було зробити свідків, які відчувають неприємний і некомфортний. Але тепер я кажу судді, що цей підхід не працює. й

р.

Я переконаний, що революційна практика з собаками продовжує розвиватися.

406683.

Подивіться на те, що дійсно відбувається.

Якщо це дійсно працює, то ідея повинна бути пропагована до маси. Що ви і ваші друзі думають? Ми будемо раді бачити вас!

за допомогою igenno ru