384
Цей телеведучий заявив, що бачить кит дуже складно. Але раптом щось несподіване відбулося. . й
Виявляється, що китлі також відверті. Це був тільки ведучий телеканалу BBC «Великий Блакитний Live» Mark Caruedain, щоб згадати, що побачити гігантський ссавці дуже важко, оскільки кит раптом відчував себе.
На думку зоолога, що день був досить обморожений і багато хвиль, і це, в свою чергу, зробила його важко видалити китву. Але манна тварина здавалося почути Марка і вирішив зробити задоволення від нього.
емоціями Carwedain в цій точці важко вводити в слова. Це добре, що камера була на!
Наша природа дивовижна, і не менш дивовижна її мешканців. Я ніколи не зміг забути цей момент життя. Побачити відео з друзями, я впевнений, що вони відкриють свої роти в сюрпризі!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
На думку зоолога, що день був досить обморожений і багато хвиль, і це, в свою чергу, зробила його важко видалити китву. Але манна тварина здавалося почути Марка і вирішив зробити задоволення від нього.
емоціями Carwedain в цій точці важко вводити в слова. Це добре, що камера була на!
Наша природа дивовижна, і не менш дивовижна її мешканців. Я ніколи не зміг забути цей момент життя. Побачити відео з друзями, я впевнений, що вони відкриють свої роти в сюрпризі!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
20 сумних фактів про наш світ: людство, думка!
Інша сторона подвиги. Що сталося з астрономами, які вперше залишили судно.