батько закинув свою дочку. Але відповідь дівчини за мудрість. . й

Для мене можливість пробачити не слабкість, але досить неоціненний подарунок і важка робота. Це не так легко дізнатися ... Кожен може забути, але не кожен може прощати.

Ми думаємо про себе як дорослим, так і мудрим, але іноді це набагато важче для нас, щоб дізнатися мистецтво прощення, ніж це для наших дітей. У нас є багато, щоб дізнатися від молодшого покоління!

Ця жінка представила неймовірно цікавий замітку на Facebook про про прощення. Після його читання ви знайдете щось корисно. Правда, є багато думати про. . й

р.

«Моя дочка очолила свого батька, коли вона була 4 роки. Так ви знаєте, вона зараз. Коли дитина була тільки 2 роки, ми зустрілися і запитали мене, якщо я можу дати батьківські права, щоб не платити мені алімонію. Я погодився... Я просто хотів врятувати свою дочку від страждань. В цілому небагато платити за відсутність болю і роздратування.

Я ніколи не лікував дочку про те, хто батько був або де він пішов. Я завжди відповідав, наскільки це можливо, правильно і чесно, щоб всі питання про свій батько.

Коли наша дівчина була 4 років, мій чоловік поінформував мене, що він був діагностований з раком і що він хотів би бачити його дочку. Я кладаю всі мої бізнеси, і ми зустрілися з ним в парку. Він запросив два години. Але тільки тривав 20 хвилин. З тих пір не було іржі або духу його.

Про рік пізніше я зустрівся з взаємним знайомством, який сказав, що наша дочка дуже схожа на поточні діти мого екс-люда. Він сказав мені, що він мав нову родину. Після останнього вироку я втратив своє слово. Що це було так, щоб почути свою дочку! Я вирішив зупинити розмову і дочку, і я отримав в машині. Дитина дивно спокійна. Вона посміхалася і сказала: «Мом, він нарешті навчився бути батьком». Це красива! Я щаслива для своїх дітей. І був день моєї 11-річної дочки вчив мене мистецтво прощення.

З років мудра дівчина ... Після цієї чудової історії, мені важко знайти будь-які слова. Я думаю, що це неприпустимо ... Поділіться цим досвідом з друзями.

за допомогою igenno ru