431
Люди врятували кит, заплутану в сітках Вони ніколи не забудуть подяку тварини.
На яхті в Мексиканській затоці. У сім'ї надійшло молоде хитання, яке заплутана в сітках деяких гірських рибалок. Дуже важко дихати тварини. Він був настільки слабким, що спочатку всі думали про найгірше. Але згодом помітили, що кит переїхала і зробив один важкий вид. Гершвін вирішив, що кит, необхідний для виходу. Спочатку він кинувся до нього, але був тільки здатний позбутися від сітки трохи на хвіст фін. Коломбо і його сім'я борлися більше години з сітками, які сильно заплутані ссавці. Коли люди, нарешті, випустили його, не обмежували свою радість. І скажи, що морський гігант дав їм реальне шоу. й
Хто знає, можливо, що кит був просто щасливий бути вільним, або, можливо, він дійсно подякував людям, щоб бути вільним. У будь-якому випадку, ця історія пахне доброти і надії на краще. Поділіться цим відео з друзями, нехай вони також насолоджуються порятунку величної тварини.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Хто знає, можливо, що кит був просто щасливий бути вільним, або, можливо, він дійсно подякував людям, щоб бути вільним. У будь-якому випадку, ця історія пахне доброти і надії на краще. Поділіться цим відео з друзями, нехай вони також насолоджуються порятунку величної тварини.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
«Я не купив нові речі в 200 днів. І ось що я дізнався. 1 експеримент - 7 безцінних уроків!
Побажав, щоб сказати, добрим до свого життя, перш ніж вона пішла на її бабуся. . й