«Я не купив нові речі в 200 днів. І ось що я дізнався. 1 експеримент - 7 безцінних уроків!

Доброго дня, я маю на увазі, щоб бути чесним, я маю власний бізнес. З'ясуйте, що ці пороги властиві не тільки дівчатам. Отримати зарплату і витрачати його наліво і вправо в перші кілька днів? О, пліт! Я також люблю подорожувати стільки, скільки я зробив. А фраза: «Що важливо, як старі твої кросівки, якщо ви йдете в них в Парижі» не про мене. Я не знаю про вас, але я хочу все тут і зараз.

Багато хто вважає, що в цьому випадку є тільки два варіанти вирішення проблеми: заперечувати себе щось і жорстоко зберегти або знайти ще додаткове джерело доходів. Але є третій варіант, який, як правило, не голосований, тому що він повністю некомерційний для торговельної промисловості. Все дуже просто: вам потрібно змінити свою споживчу свідомість і простіше пов'язувати з усього світу triban.

Ні, не думайте про це, ми не будемо запитувати вас, щоб впасти в Zen Buddhism або будь-яку іншу релігію. Ви повинні прийти до того, що укласти себе.

Цей хлопець вирішив зробити цікавий експеримент. Він не придбав нічого нового за 200 днів. Ви сказали, що це нереально? Що навчається з досвіду. . й

Кілька місяців тому я пішов через дуже складний період в моєму житті: мій батько пішов з раку.

Але в нашому суспільстві не призначене для того, щоб змусити втрати коханої людини занадто довго: нам потрібно почати життя з нуля і роботи. І потрібно зібрати палильну палю з паперу і повідомити тисячі різних органів про те, що сталося. Коли я зробив з усіма цими, я вирішив видалити з мого батька предмети, які не потрібні. Це дуже відповідальна робота.

Шукаю на горах речей, відчував в буквальному порядку. Майже кожна дрібниця пов'язана з деякими пам'яттю.

Я мав багато роботи. Займали тижні, щоб позбутися від всіх ясен, які поплавили в єдиному ларі. Я дала щось людям, я зумів продати щось, і я кинув щось. Коробки і коробки з посудом, одягом, меблями, офісним офісом і тоном всього.

По суті, я кинувся від усіх заощаджень батька протягом десятиліть.

Подумати про покупку всіх цих речей, батько одного разу провів багато часу, грошей і зусиль. І тепер у мене ще більше труднощів, що скидають їх на переробка. Ми знищуємо планету, залишаючи нічого для майбутніх поколінь – все для того, щоб купити речі, більшість з яких ми будемо рідко використовувати, іноді, якщо ні на все. Декілька з них буде забути день, які придбали.

Ця історія дивилася мене вгору.

Я вирішив зробити експеримент. Хочу спробувати не купити нічого нового за 200 днів поспіль. Звичайно, це правило не застосовується до їжі, медикаментів і базових туалетів.

Як і багато людей, які мають стабільний дохід, я ніколи не був занадто дисциплінований. Я не можу дозволити собі. Я часто думав, «Чому не?» Так я був дуже дивним, якщо я можу зробити без солодів весь цей час.

Я зробив це. Я нічого не купую в магазинах. Все, що я шукав був або придбаний через сайт оголошення.

По суті, це чудовий досвід! Ось 7 уроків, які я дізнався з цього експерименту.

1,1 км Є дуже багато речей у світі.
В той час як я продаю свою батьківщину, я мав відвідати багато товарів і рекламних сайтів. По-перше, я вдарив кількість речей, які ми виробляємо і споживаємо. Гори одягу, т меблів, посуду, горщиків, банок. На жаль, величезна частина її закінчується в пельмені. Я не думаю, що нам потрібно більше речей.

2,2 км Ми звикли до покупок. Необхідно лікування.
Коли я спробував заповнювати свою потребу в купівлі-продажу, коли я почав працювати на благодійних магазинах, я був вражений на суму непотрібних речей навколо нас. Ці магазини є повними речами в пакетах, які ніхто не відкрився. В цілому дія покупки є результатом маніпуляції, а не усвідомленого вибору.

3. У Люди навчилися думати, що мускус не гігієнічний.
Коли я описав мій досвід у блозі, багато людей написав мені в коментарях, що вони відмовляються купувати використовуються товари. Вони говорять про те, що покупка одягу, меблів та інших товарів низька, і ці речі «переважаються з іншими мікробами людей». Це дивний. Люди, які доводять свої речі до гуманітарної спільноти, зазвичай роблять її посміхатися на обличчі! Чому слід припустити, що це тільки для бідних?

4. У Для нас, але для корпорацій.
У 200 днів я зрозуміла, що не потрібно гіпермаркету. Всі необхідні товари можна придбати біля будинку, в межах одного або двох блоків. Торгівля в таких магазинах є ще більш приємними: вони завжди очищають, лікують продукти і клієнти більш ретельно. Додайте його, коли ви йдете на гіпермаркет, ви завжди купите купу зайвих речей, які не були на вашому списку покупок. Все зроблено там. Ви хочете піти в великий магазин, щоб купити і зберегти гроші, і в результаті ви все ще витрачаєте багато більше, ніж ви будете витрачати покупки крупи біля вашого будинку.

5. Умань Ніщо не є новим і нічого дорогою.
Мій банківський рахунок, звичайно, видихнув протягом наступних шести місяців. Я не користуюсь кредитними картками, я не маю фінансового тиску. Я живу легко і, нарешті, усвідомлюю, що набагато краще жити без постійних покупок, ніж з ним і з вічний страх без грошей. Не варто забувати.

6. Жнівень Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Коли ви купуєте щось через рекламу, ви знайдете, що більшість продавців є чесними і гідними людьми, які хочуть продати вам корисну річ. Вони готові надати вам щось абсолютно нове за ціною покупки, і за невеликою знижкою. Вони придбали занадто багато, вони не потрібні, і вони щасливі, щоб отримати гроші назад. Ваша угода зробить їх щасливими набагато більше, ніж, наприклад, касіра в гіпермаркеті побутової техніки. А ще більше, ніж менеджер з продажу, який хотів би дати вам телевізор, який ви не змогли дозволити собі. І приємно знати, що ваші гроші переходять в кишеню конкретної людини, не в рот безкаркасної корпорації.

7. Про нас Я дійсно не потребує всіх цих речей.
Так, є речі, які ви не можете купити з бухтою. Це зазвичай включає засоби гігієни. Проте, я живу, поїхати на роботу, пити з друзями, взяти таксі. Моя заробітна плата вища, ніж мої витрати, не дорівнює їм. Він практично ліквідував стрес від свого життя, щирості і внутрішньої гармонії повернулися до мене. Я тепер усвідомлю, що значення перевищеної більшості речей. Я думаю, що мінімалізм є кращим способом жити. Щоб зрозуміти це, я повинен втратити батько. Але я сподіваюся, що ви не повинні йти через пеклі, щоб зрозуміти цю правду.

Здавалося б, багато з нас вирішили позбутися від зайвого стресу, потрібно змінити щось в житті. Не дозволяйте фінансувати вас романами. Я захворюююсь про своє некомпетентне співання, не я? Ні, вам не доведеться боляче коханого. Вам не потрібно нічого робити. Ви витрачаєте менше, ви спати краще. Поділіться цією неймовірно корисною статтю з друзями.

www.collective-evolution.com/2015/08/19/7-eye-opening-lessons-i-learned-from-buying-nothing-new-for-200-days/