На прикладі цієї жінки надихнула весь світ. Мати багатьох дітей і успішної леді в одній пляшці!

Як у нас уявляють маму вісім дітей? Впевнений, наша фантазія привертає господиню у віці близько сорока, який повністю занурюється в сімейні турботи, і хто вже не встиг за себе. Імовірно, вона не працює в будь-якому місці, бо вона має настоюватися з дітьми з ранку до ночі. І, ймовірно, вона має досить звичайний вигляд, так як народження стільки, скільки вісім дітей не могли б не вплинути на її фігуру.

Але на прикладі резидента Каліфорнії Аліса Вельч надихає. Шукаю цей красивий і успішний бізнесмен, важко вірити, що вона народила вісім дітей!

Аліса Вельч відродила свою першу дитину у віці двадцять років, а потім щороку або два вона порадує її сім'ю з новим доповненням. Тим не менш, вона чудово виглядає, і вдається зробити свій власний невеликий бізнес, крім сімейних турбот, що робить чудові фотопортрети для замовлення.

Хоча Аліса завжди виглядає весело і весело, вона завжди має досить проблем з дітьми. «Весь день у мене є багато прання, багато підгузників і незайманий край роботи на кухні. Ви думаєте, що я можу впоратися з цим? Ні! Але я щиро намагаюся виконати все це, наші материнські плати.

«Я маю особливу насолоду і радості в житті, тільки зробивши наступне. Все страх і страх прийдуть до проходу. Я довіряю чоловіка і дітей. Це дозволяє мені зберігати спокій і зосередитися краще на власних справах, говорить Аліса.

Героїн нашої історії був народився в сім'ї священика, щоб вона подякував Господу за всі красиві моменти в її житті. Слово «файт» не є порожнім словом для неї, вона прагне щодня стати кращим. Аліса ділиться своїми думками з нами: Кожна ніч запитую себе тим же питанням - я живу цей день з любов'ю? Я даю любов до своїх близьких, як Кратор ділиться з нами? Це єдине, що дійсно має значення. й

На прикладі цієї дивовижної жінки можна надихати великі дівчині. Як доглядати і любляча мати до восьми дітей є подяка. А якщо всі люди дотримувалися принципів життя Аліса Вельча, наш світ буде набагато краще і краще.

591931

Ця жінка заслуговує на захоплення і повагу. Якщо ви надихнуєтеся на прикладі Аліси, обов’язково підкажи друзям про своє життя.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное