Втомлюються питання про майбутні нащадки. Це відповідь на сім'ю!

Молодий пара Matt і Abby живуть багато разом і не збирається мати дітей ще. Але є один невеликий «але»: родичі постійно стержуть: «Коли чекати поповнення?» Любителям давно подумали, як позбутися від неприємних питань і заспокоїти кожного разу. Так прийшла ідея фотосесії з маленькою «поганою» – цуценя Гумфрей. За підтримки фотографа, а результати повністю обгрунтували себе. І більше. . .

Зацікавлений? Шукайте те, що вона звернулася!

Ідея прийшла про те, коли пара і фотограф Еліша Міннетта підібрав Гуфрей від породи.

На фотосесії, Матт і Аббі, наведені таким же чином, що всі нові батьки роблять своїми малюками.

«Аббі і я просто маю божевільну фантазію і відмінне почуття гумору, ми постійно подаємо один одному різні ідеї», - розповідає фотограф Еліша.

«Зйомка дуже весела! І цуценя, здається, насолоджуючись увагою і турботою, яку ми давали йому. « » » » » » » » » » » » » » »

"Ми зробили це фотосесія як жарт, щоб заважати один одному і тим, хто любить наше почуття гумору. й

Р

Постачання Гуфрі вдалося випробувати всі шармії життя новонародженого.

р.

Матовий і abby не бачити ідею, як билінг. Вони тільки показали, що якщо у вас є вихованець, ви повинні любити його як члена сім'ї.

«Ми не чекали такого успіху. Me, Matt і Abby знаходяться лише за допомогою приватних повідомлень підтримки. Це, мабуть, все про наш творчий підхід, говорить Еліша.

Я хочу, щоб Гумфрей знав, як він був. й

Фото: Єлиша Міннетт через Buzzfeed

Навіть без підтексту я знайшов цей фото стріляти дуже смішний. Якщо вам подобається, розкажіть друзям про це, натиснувши кнопку «Поділитися».

за допомогою igenno ru