487
Втомлюються питання про майбутні нащадки. Це відповідь на сім'ю!
Молодий пара Matt і Abby живуть багато разом і не збирається мати дітей ще. Але є один невеликий «але»: родичі постійно стержуть: «Коли чекати поповнення?» Любителям давно подумали, як позбутися від неприємних питань і заспокоїти кожного разу. Так прийшла ідея фотосесії з маленькою «поганою» – цуценя Гумфрей. За підтримки фотографа, а результати повністю обгрунтували себе. І більше. . .
Зацікавлений? Шукайте те, що вона звернулася!
Ідея прийшла про те, коли пара і фотограф Еліша Міннетта підібрав Гуфрей від породи.
На фотосесії, Матт і Аббі, наведені таким же чином, що всі нові батьки роблять своїми малюками.
«Аббі і я просто маю божевільну фантазію і відмінне почуття гумору, ми постійно подаємо один одному різні ідеї», - розповідає фотограф Еліша.
«Зйомка дуже весела! І цуценя, здається, насолоджуючись увагою і турботою, яку ми давали йому. « » » » » » » » » » » » » » »
"Ми зробили це фотосесія як жарт, щоб заважати один одному і тим, хто любить наше почуття гумору. й
Р
Постачання Гуфрі вдалося випробувати всі шармії життя новонародженого.
р.
Матовий і abby не бачити ідею, як билінг. Вони тільки показали, що якщо у вас є вихованець, ви повинні любити його як члена сім'ї.
«Ми не чекали такого успіху. Me, Matt і Abby знаходяться лише за допомогою приватних повідомлень підтримки. Це, мабуть, все про наш творчий підхід, говорить Еліша.
Я хочу, щоб Гумфрей знав, як він був. й
Фото: Єлиша Міннетт через Buzzfeed
Навіть без підтексту я знайшов цей фото стріляти дуже смішний. Якщо вам подобається, розкажіть друзям про це, натиснувши кнопку «Поділитися».
за допомогою igenno ru
Зацікавлений? Шукайте те, що вона звернулася!
Ідея прийшла про те, коли пара і фотограф Еліша Міннетта підібрав Гуфрей від породи.
На фотосесії, Матт і Аббі, наведені таким же чином, що всі нові батьки роблять своїми малюками.
«Аббі і я просто маю божевільну фантазію і відмінне почуття гумору, ми постійно подаємо один одному різні ідеї», - розповідає фотограф Еліша.
«Зйомка дуже весела! І цуценя, здається, насолоджуючись увагою і турботою, яку ми давали йому. « » » » » » » » » » » » » » »
"Ми зробили це фотосесія як жарт, щоб заважати один одному і тим, хто любить наше почуття гумору. й
Р
Постачання Гуфрі вдалося випробувати всі шармії життя новонародженого.
р.
Матовий і abby не бачити ідею, як билінг. Вони тільки показали, що якщо у вас є вихованець, ви повинні любити його як члена сім'ї.
«Ми не чекали такого успіху. Me, Matt і Abby знаходяться лише за допомогою приватних повідомлень підтримки. Це, мабуть, все про наш творчий підхід, говорить Еліша.
Я хочу, щоб Гумфрей знав, як він був. й
Фото: Єлиша Міннетт через Buzzfeed
Навіть без підтексту я знайшов цей фото стріляти дуже смішний. Якщо вам подобається, розкажіть друзям про це, натиснувши кнопку «Поділитися».
за допомогою igenno ru
"Коли я пішов ..." Повідомлення батька до сина життя.
Стів Депресування Ілюстрації Cutts на Truth Life Stop до цього занадто пізно!