955
Вона виглядає як звичайний бабуся. Тексти пісень, а це означає: Але ви ніколи не думаєте, що вона дійсно є!
Ми звикли до того, що кожна фотографія знаменитої людини – шедевр. Для бездоганного пострілу знаменитість граціозно позує і настільки чарівний вигляд, що магнетизм фото тільки хоче помилуватися. Однак у більшості випадків такі фотографії важко назвати живим. Спеціально для ваших улюблених читачів. игенно Я знайшов унікальні моменти від життя відомих і популярних, де зірки виглядають трохи різних в розслабленій атмосфері.
Я ніколи не бачив їх, як це!
Ернест Хемінгуей повинен мати настоянку. Злий її hunt!
Хто купить собаку? Elizabeth Taylor сама.
Sean Connery в 1953 році.
Марлен Дітріх любив історію письменника Костянтина Паустовського «Телеграма» і навіть хотів поцікавити свою руку для шедевра. Уві сні з'явилася правда в 1963 році.
Боб Марлі вирішив грати в футбол перед концертом.
Марілін Монро і президент США Джон Ф. Кеннеді були захоплені.
Ernesto Che Guevara освіжає напій mate через бомбардувальник соломи.
Пабло Пікассо в ванну. Фото знято Давидом Дугласом, близьким другом художника та його єдиним фотографічним літописом. «Ви фотографуєте, я малюю фотографії», – наш відділ праці. Він ніколи не надав мені, але він не відхиляв будь-які фотографії або заборону зйомки. й
473384
До того, як ви є унікальною фото Річарда Гере, яка в 1978 році була виготовлена своїм хорошим другом фотографом Herb Ritz. У випадку, якщо пасажири поїхали на дорожню службу, як їх автомобіль прокочував колесо. В той час як все було закріплено, він ставився до хлопців, щоб оформити фотосесію.
І тепер ви визнаєте Leonardo DiCaprio? Він просто грає Чарлі Чаплін.
Давид Лукі на радянському поїзді в 1973 році. Він фактично зробив божевільний рух – він поїхав по Радянському Союзу з Находки до Москви в 18 днів в відсіку звичайного автомобіля.
Елвіс Преслі підписав автограф.
Арнольд Шварценгер намагається свою руку на балеті.
Молодий Johnny Depp і Kate Mosss.
Сальвадор Далі з пантеатром для домашніх тварин виходить з метро, 1969. Бажаєте мати вихованця?
The Beatles в 1957: Харрісон 14, Ліннон 16, Маккартні 15.
469984
Мадонна, 18.
Курт Кобайн під час арешту.
Принцеса Діана і Джон Трапелла танцюють в Білому домі в 1985 році.
Це бабуся, або ... Королева Єлизавета II сама!
Щиро вітаємо вас, щоб побачити ці рідкісні образи. Я думаю, що ваші друзі будуть любити їх. Не забудьте поділитися своїми фотографіями!
за допомогою igenno ru
Я ніколи не бачив їх, як це!
Ернест Хемінгуей повинен мати настоянку. Злий її hunt!
Хто купить собаку? Elizabeth Taylor сама.
Sean Connery в 1953 році.
Марлен Дітріх любив історію письменника Костянтина Паустовського «Телеграма» і навіть хотів поцікавити свою руку для шедевра. Уві сні з'явилася правда в 1963 році.
Боб Марлі вирішив грати в футбол перед концертом.
Марілін Монро і президент США Джон Ф. Кеннеді були захоплені.
Ernesto Che Guevara освіжає напій mate через бомбардувальник соломи.
Пабло Пікассо в ванну. Фото знято Давидом Дугласом, близьким другом художника та його єдиним фотографічним літописом. «Ви фотографуєте, я малюю фотографії», – наш відділ праці. Він ніколи не надав мені, але він не відхиляв будь-які фотографії або заборону зйомки. й
473384
До того, як ви є унікальною фото Річарда Гере, яка в 1978 році була виготовлена своїм хорошим другом фотографом Herb Ritz. У випадку, якщо пасажири поїхали на дорожню службу, як їх автомобіль прокочував колесо. В той час як все було закріплено, він ставився до хлопців, щоб оформити фотосесію.
І тепер ви визнаєте Leonardo DiCaprio? Він просто грає Чарлі Чаплін.
Давид Лукі на радянському поїзді в 1973 році. Він фактично зробив божевільний рух – він поїхав по Радянському Союзу з Находки до Москви в 18 днів в відсіку звичайного автомобіля.
Елвіс Преслі підписав автограф.
Арнольд Шварценгер намагається свою руку на балеті.
Молодий Johnny Depp і Kate Mosss.
Сальвадор Далі з пантеатром для домашніх тварин виходить з метро, 1969. Бажаєте мати вихованця?
The Beatles в 1957: Харрісон 14, Ліннон 16, Маккартні 15.
469984
Мадонна, 18.
Курт Кобайн під час арешту.
Принцеса Діана і Джон Трапелла танцюють в Білому домі в 1985 році.
Це бабуся, або ... Королева Єлизавета II сама!
Щиро вітаємо вас, щоб побачити ці рідкісні образи. Я думаю, що ваші друзі будуть любити їх. Не забудьте поділитися своїми фотографіями!
за допомогою igenno ru
Фотоген? Ні, ви не знаєте! 17 веселих і найуспішніших знімків дітей
Ця собака врятувала її від атаки. Коли дівчина забрала вагранту додому, реальний сюрприз чекав її!