Ця дівчина була залишена на ніч з татом. За час свого життя торгували медики.

Cheyenne Rae Owensby був народився здоровий, життєрадісна дитина. Вона виросла з коханою матір'ю, яка тільки розлучила чоловіка. Коли 8-місячна дівчина залишилася з батьком, що сталося страшно.

Після розлучення, маленька Чейнена залишилася матір'ю, але батько побачила її щодня, беручи її додому. Але цей час несподівано трапилося. Через годину мама дівчини, Ами, отримує страшні новини. Чейнен був прийнятий до лікарні в найближчому стані.

Коли вона була самотньою з батьком, вона почала стояти. І він, сердився, нічого не думають краще, ніж погладити дівчину з усіма його може заспокоїти. В результаті Чеєнне не тільки припинило дихання, але припинили дихання. На щастя, бідний батько зміг негайно зателефонувати на швидку допомогу.

Лікарі виявили дівчину в критичному стані. Вона була діагностована з переломною базою її черепа і глибокою хворобою головного мозку. Маленький Чейнен був прийнятий вертольотом до спеціальної клініки.

Щоб зберегти своє життя, вона мала відкрити її череп, щоб зняти тиск на мозок. Збиток був дуже серйозним, і лікарі приготували матері дівчини на гірше. Але Чейнен був справжнім бійцем. Після проходження декількох операцій, через місяць вона виводиться з клініки. Однак дівчина незворотно пошкоджена лівою півкулі мозку, тому вона ніколи не зможе повністю повернутися до нормального життя.

Згадуючи, що вона вперше побачила її в клініці, була захоплена: «У неї було все над бандажами, а її маленька нога була збита з згустки». У той момент я молився Богу, і я хотів його прийняти своє життя, так що Чеенне буде все право.

Я все ще не можу вірити, що людина я любив і відомий всім життям, мій друг школи і перша любов може зробити це до нашої дочки. Мій весь світ буквально згорнувся на ніч, говорить Amy Owensby.

Захищав поліцейський батько дівчини, 28-річний Джеймс Девіс. Він не заперечував провину, але зізнався, що він зробив. Якщо дівчина загинула, він зіткнувся 20 років в тюрмі. Але дав той факт, що дівчина пішла на мужчину, судді обмежили себе десять років в тюрмі.

Тим часом Чейнен виріс і тепер три роки. Шукаю цю кохану дівчину, важко вірити жаху вона йшла. Лікування все ще неповна, і дівчина навряд чи коли-небудь зможе відірвати її праву руку і ногу. Проте, життя її не загрожує, і вона випромінює оптимізм і радує мамі.

Р

Ця історія є уроком для кожного з нас. Після того, як в житті маленької дитини і руйнує вашу назавжди. Скажіть своїх друзів про це, і ви можете гасити з маленьким Чеенном разом.

за допомогою igenno ru