501
17 балконів, які просто не ігноруються.
Сьогодні, мій друг, ми хочемо поговорити з вами про балкони. Так, так, ви чули прямо, про балкони! Чи знаєте ви, що історія балконів повернулася до Середньовіччя? У тринадцятому столітті ці конструкції використовували для оборонних цілей. Балкони були побудовані, як правило, над основними воротами при вході в місто.
У ці дні балькони стали настільки поширеними, що ми насправді не звертаємо увагу на них. Більшість людей використовують балкони для зберігання старих речей. Дуже рідко - як місце для відпочинку і збору в свіжому повітрі.
Але ці 17 прикладів архітектурного мистецтва довели, що російські балкони – всі балкони. Ви не можете ігнорувати такі шедеври!
Не боляче.
О, ті дівчата!
р.
Я полюблю мій одружений сусід має господиню.
р.
Красивий майстер!
"Копіювати" означає "пасти".
9303524 (доб. 3)
Єгиптянка влада.
Балкон в балконі.
Це те, що це означає жити на великій нозі!
доб.
B - безпека.
Це не бізнес царя, щоб заперечувати себе щось.
Р
Хтось, здається, має гончарство.
, Україна
Я бачу мету, я не знаю перешкод!
р.
Фольклорні любителі.
Поцілунок.
Як мінімум непристойність росіян! Покажіть ці шедеври архітектурного мистецтва друзям. У вас буде щось сміятися!
за допомогою igenno ru
У ці дні балькони стали настільки поширеними, що ми насправді не звертаємо увагу на них. Більшість людей використовують балкони для зберігання старих речей. Дуже рідко - як місце для відпочинку і збору в свіжому повітрі.
Але ці 17 прикладів архітектурного мистецтва довели, що російські балкони – всі балкони. Ви не можете ігнорувати такі шедеври!
Не боляче.
О, ті дівчата!
р.
Я полюблю мій одружений сусід має господиню.
р.
Красивий майстер!
"Копіювати" означає "пасти".
9303524 (доб. 3)
Єгиптянка влада.
Балкон в балконі.
Це те, що це означає жити на великій нозі!
доб.
B - безпека.
Це не бізнес царя, щоб заперечувати себе щось.
Р
Хтось, здається, має гончарство.
, Україна
Я бачу мету, я не знаю перешкод!
р.
Фольклорні любителі.
Поцілунок.
Як мінімум непристойність росіян! Покажіть ці шедеври архітектурного мистецтва друзям. У вас буде щось сміятися!
за допомогою igenno ru
На перший погляд, здається, що поза вікном погана погода. Але уважно погляньте і ви будете вражені!
Що б ви робили, опустіть все і подивитеся на неймовірно милі постріли нового інтернет-зірки. . й