На перший погляд, здається, що поза вікном погана погода. Але уважно погляньте і ви будете вражені!

Я люблю в похмуру дощову погоду, будучи в домашніх умовах, видаляючи вікно і захоплюючий дощ на склі. І якщо я все ще загортаю себе в теплій ковдрі і поверніть на спокійну музику, то відразу відчуваю почуття нещастяного комфорту. Ірландський художник, Франциска Макрорі, ділиться схожою любов'ю дощу. Крім того, він здатний зобразити його навіть на полотні. Він любить дивитися дощ не вдома, але при русі.

Молодий майстер створює дивовижні гіперреалістичні картини з зображенням дощових пейзажів через призму машинного скла. Так як стиль ірландського стикається з звичними формами, його робота може бути викликана унікальною і інтригуючою. Арен не ті фотографії?

Ірландський художник Франциска Маккрорі вважається одним з найцікавіших молодих митців. Він двічі отримав нагороду Best Young Artist, двічі отримав нагороду Diageo, а отримав нагороду KPMG за кращий юний артист на виставці Royal Ulster Academy.

Створює надбну гіперреалістичні картини, зображуючи дощові пейзажі через призму автомобіля скла.

р.

Молода майстер сама замітка: Я люблю дивитися абстрактні спотворені візерунки, які утворюються з крапельних крапель під час дощу. Що таке нереальність і привабливість. й

Коли ви шукаєте дуже реалістичні роботи талановитого майстра, то це відразу здається, ніби ви сидите на машині і спостерігаючи погану погоду зсередини.

Перші два виставки творів Франциска відбулися в Білмонтській вежі та галереї Емеральда у Білфасті. Поціновувачі своєї роботи відразу купили все.

У списку кращих приватних колекцій в світі вже включені твори Френсі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

р.

Чи подобається ти?

Я не маю сумнівів, що талановитий Френсі Маккрорі має велике майбутнє. Якщо вам сподобалося свої реалістичні картини стільки, скільки я зробив, поділитися своїми друзями. Подаруйте їм трохи дощового миру.

за допомогою igenno ru