Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

22 вологих носа, які не хочуть йти до оксамиту. Щиро дякую вам за те, що ви шукаєте.

Деякі тварини довіряють своїх власників так багато, що вони готові піти з ними в кінці світу. Є такі тісні і теплі зв’язки між вихованцем і її власником, які іноді важко знайти такий рівень довіри і взаєморозуміння серед людей. А ніж один, ніж чотириногий, вуса і хвостик не можна знайти!

Дружба - це дружба, але коли справа доходить до ветеринарної лікарні, не існує сліду довіри. Відвідування оксамиту для вологих носіїв є катастрофою. Вони мовчать, але їх очі eloquently скажуть, «Що робити мені? й

Ветеринарному господарстві є 22 тварини, які не хочуть йти до ветеринара. Коли я дивився на них, з якоїсь причини я відразу пам'ятав погляд кота з Шріка. Не просто люди, які бояться лікарів. . й

Люблю тебе, Я залишаю тебе. . й

Кіт? Де ви бачите кота тут?

р.

Не приходьте до мене... Вам буде краще!

р.

Пташенята, я в салоні!

Відтепер я не знаю тебе. . й

Легка вода, нижня трава.

Пучок нервів.

Майстер Божої камуфляжу.

З якоїсь причини ця картина нагадувала мені мультфільму про Вінні Пух.

Я хочу руки!

Синістер вигляд.

Тексти пісень, а це означає: Вони роблять його білим. . й

Майстер, що ви робите? Я вірний.

до

Втеча з Ветченка.

Я довіряв тебе. й

Чи був собака - не собака.

А що ти знаєш про спрей?

Бобик, do "coo-coo!"

Тварини – манна. Для того щоб не брати їх до ветеринара, вони вдаються до різних хитрощів. Нерідко вони схильні бути милими і беззахисними і просто пресувати життєдіяльності. Власник не має вибору, але залишити вихованця в домашніх умовах. Поділіться цими смішними фотографіями з друзями.

за допомогою igenno ru