22 вологих носа, які не хочуть йти до оксамиту. Щиро дякую вам за те, що ви шукаєте.

Деякі тварини довіряють своїх власників так багато, що вони готові піти з ними в кінці світу. Є такі тісні і теплі зв’язки між вихованцем і її власником, які іноді важко знайти такий рівень довіри і взаєморозуміння серед людей. А ніж один, ніж чотириногий, вуса і хвостик не можна знайти!

Дружба - це дружба, але коли справа доходить до ветеринарної лікарні, не існує сліду довіри. Відвідування оксамиту для вологих носіїв є катастрофою. Вони мовчать, але їх очі eloquently скажуть, «Що робити мені? й

Ветеринарному господарстві є 22 тварини, які не хочуть йти до ветеринара. Коли я дивився на них, з якоїсь причини я відразу пам'ятав погляд кота з Шріка. Не просто люди, які бояться лікарів. . й

Люблю тебе, Я залишаю тебе. . й

Кіт? Де ви бачите кота тут?

р.

Не приходьте до мене... Вам буде краще!

р.

Пташенята, я в салоні!

Відтепер я не знаю тебе. . й

Легка вода, нижня трава.

Пучок нервів.

Майстер Божої камуфляжу.

З якоїсь причини ця картина нагадувала мені мультфільму про Вінні Пух.

Я хочу руки!

Синістер вигляд.

Тексти пісень, а це означає: Вони роблять його білим. . й

Майстер, що ви робите? Я вірний.

до

Втеча з Ветченка.

Я довіряв тебе. й

Чи був собака - не собака.

А що ти знаєш про спрей?

Бобик, do "coo-coo!"

Тварини – манна. Для того щоб не брати їх до ветеринара, вони вдаються до різних хитрощів. Нерідко вони схильні бути милими і беззахисними і просто пресувати життєдіяльності. Власник не має вибору, але залишити вихованця в домашніх умовах. Поділіться цими смішними фотографіями з друзями.

за допомогою igenno ru