493
24 найвизначніших запитів у бібліотеках. Я дуже сміхався!
Багато хто вважає професію лібера майже найбільш нудною окупацією у світі. Але витончені поціновувачі літератури витрачають свої дні читання книг. Для них бібліотека є своєрідним райом на землі.
Неважливо, що ви скажете, бібліотеки зазвичай не занурюються. Перша, робота в бібліотеці – це постійне спілкування з новими та часто інтелектуально розвиненими людьми. Ви дізнаєтесь щось щодня. І, по-друге, бібліотекари часто стикаються з такими запитами читачів, які просто ведуть їх у ступзор. І немає способу зробити без сміху!
Сьогодні видання. Зігенно.cc. Я приготував для вас смішний вибір найбільш видатних запитів читачів. Експерти. Стоп, принаймні восени!
Не пам'ятаю автора. Він має "Матинський собор".
У вас є Dickens' "Cat Milking"?
Потрібні яйця Булгакова і серце.
Де ви знайдете Cervantes "Тинська кішка"? Я не можу знайти щось. . й
41151,000 Р
Чи є там Скорпіон Чехова?
Я повинен зробити звіт про географію на тему «Воканізм і метеоризм». Які довідкові книги на цьому предметі?
Геннадій Хан "Фок," будь ласка.
Дайте мені деякі романи Марії Ремарк.
Які книги Hamlet у вас є?
- Дайте мені деякі фантастики.
- Який?
- Я маю на увазі, митці.
У відділенні каталогу: "Дівчина, у вас є всі книги?" Всі коробки, всі ящики. . ?
р.
Мені потрібно все про Paul Picasso!
У вас є Franz Porridge?
Я сміхався з серця... Багато з цих читачів добре зможуть перезавантажити курс шкільної літератури. Заголовок «Блок у своїх штанах» зробив мене сміятися! Поділіться цим збірником смішних запитів читача з друзями.
за допомогою igenno ru
Неважливо, що ви скажете, бібліотеки зазвичай не занурюються. Перша, робота в бібліотеці – це постійне спілкування з новими та часто інтелектуально розвиненими людьми. Ви дізнаєтесь щось щодня. І, по-друге, бібліотекари часто стикаються з такими запитами читачів, які просто ведуть їх у ступзор. І немає способу зробити без сміху!
Сьогодні видання. Зігенно.cc. Я приготував для вас смішний вибір найбільш видатних запитів читачів. Експерти. Стоп, принаймні восени!
Не пам'ятаю автора. Він має "Матинський собор".
У вас є Dickens' "Cat Milking"?
Потрібні яйця Булгакова і серце.
Де ви знайдете Cervantes "Тинська кішка"? Я не можу знайти щось. . й
41151,000 Р
Чи є там Скорпіон Чехова?
Я повинен зробити звіт про географію на тему «Воканізм і метеоризм». Які довідкові книги на цьому предметі?
Геннадій Хан "Фок," будь ласка.
Дайте мені деякі романи Марії Ремарк.
Які книги Hamlet у вас є?
- Дайте мені деякі фантастики.
- Який?
- Я маю на увазі, митці.
У відділенні каталогу: "Дівчина, у вас є всі книги?" Всі коробки, всі ящики. . ?
р.
Мені потрібно все про Paul Picasso!
У вас є Franz Porridge?
Я сміхався з серця... Багато з цих читачів добре зможуть перезавантажити курс шкільної літератури. Заголовок «Блок у своїх штанах» зробив мене сміятися! Поділіться цим збірником смішних запитів читача з друзями.
за допомогою igenno ru
Влада слова Висоцького в танці Баришні. Це просто ідеальна фузія таланту!
22 вологих носа, які не хочуть йти до оксамиту. Щиро дякую вам за те, що ви шукаєте.