Чому з'явився @ Я ніколи не думав!

З розвитком комп’ютерної техніки, використання символу @, який ми називаємо «дог», міцно введемо наше життя. Найбільший розподіл цієї ікони в електронній пошті. І ми зараз відреагуємо досить спокійно, якщо ми визнаємо якусь адресу і почуємо щось схоже, «мате-в-право, собака, життя-до-но». Ім’я «Дог» настільки добре занурюється в раніше невідомому символі, що це здається, якщо вона завжди існувала з нами. Або хоча б іконка також відома тим, що ім'я по всьому світу, і ми просто переклали її на власну мову. Фактично офіційне найменування цього символу є «комерційним та». До комп'ютерного віку. Наприклад, у Сполучених Штатах цей знак був включений до стандартного макету машин. У різних комерційних підрахунках, де він замінив експресію «на рівні». І зовнішній вигляд цього символу на листі повертається до Середньовіччя, де його використовували для скорочення латинської приставки «ад», яка може означати слова «на», «в», «в зв'язку».

У нашій країні вже з введенням комп’ютерів до маси стало відомо «комерційна тата». Негайний символ відразу почав приходити з більш зрозумілою назвою. Намагалася називати «земець», «кальмар», «жир», «дуб» та багато інших. Але тільки «дог» приймав корінь. Ось чому був новий значок, названий нашим топом чотириногий друг?

Є версія, яка для когось символ @ насправді здавалося, як сплячий собака, який вилікував. Є ще одне пояснення того, що хтось знайшов вимова слова «так» схожого на дріжджовий собаку. Хоча малоймовірно, що «комерційна тата» приймала назву «Дог» з цієї причини. Більш того, в інших країнах, ніхто не викликає цього значка. Найімовірніше гіпотеза виникнення цієї назви пов'язана з старою комп'ютерною грою Пригоди. Існував на ранніх комп'ютерах, і там немає графіки. На ній були вказані звичайні друковані символи. Наприклад, Мазею, в якій дія гри відбувалися з іконок "!", "-", "+". І подорожуючи на ньому, можна відправити собаку до розвідувальної роботи, яка була відображена на екрані з іконкою @. Так як ця іграшка була досить популярна з людьми, які мають справу з першими комп'ютерами, швидше за все, що поточна назва "комерційна та" прийшла звідси.

У майже кожній країні є ім'я для «комерційної та» у спільному виступі. Наприклад, в Італії та Кореї часто називаються «сера», в Польщі – «монакі», в Угорщині – «глибин». фіни називають «кільком» або «симболом лука», Данесом і Сведесом – «колесник слону», ізраїльцями – «страдель», чехами та Словаками називають його після її оселедця під маринадом – «прокатним». І, звичайно, ця ікона часто згадується як «А в колі» або «проти А.» У Китаї пара навіть назвала свого сина @. Як символ технологічного прогресу, тому варто принести успіх до дитини, названого на честь.

Як ви можете побачити, історія цього знака конфускація, як це поява символу @ символу. Якщо ви любите ці факти про всіх, хто знає, то обов'язково зв'язайтеся з друзями.

Зареєструватися