Від скарг цих клієнтів я хочу сміятися на сльози! Поморські туристичні агентства.
Bashny.Net
Тут настає кінець улюбленого літа - це час для свят і завжди гарний настрій. Я сподіваюсь, що ви встигли відпочивати і отримувати сили, бо нові цілі роботи попереду. Неважливо, де ви були – в домашніх умовах або на морі – головне – залишатися повною енергією та позитивним ставленням. Що, до речі, відсутні для цих туристів. Вони навіть відвідали інші країни, але не можуть похвалитися великим терміном. Все про несправність туристичного агентства. Погані туристичні компанії дізнаються заздалегідь, які швидкі клієнти, які вони отримають. . Які скарги варто! 1. Туристичне агентство не попередило мене, що ви не можете курчати собаки і котів у Лондоні, навіть якщо вони бездомні! Але я просто відштовхував чорну кішку з шляху, і його майстер перетягував мене до поліцейського. Я хотів бути дрібним - для чого? 2. Прибуваючи в Шереметієво за 20 хвилин до вильоту, я збираюся спокійно їхати над рідними місцями і прогулятися безкоштовно. І я розповів, що реєстрація була завершена, і вони не поставили мене на літак. В кінці я відправив наступний день, і весь день платного перебування в Амстердамі. Я вірю, що мій затримок був пов'язаний з незгодою вашого менеджера. Коли вона запитала мене, щоб приїхати 2,5 години до вильоту, я думав, що це було просто жіноча спадщина. Я впевнений, що реальний професіонал може переконувати мене. Тому я вимагаю повернення вартості дня, втраченого внаслідок низьких кваліфікацій менеджерів Вашої фірми. Я просив менеджера, щоб забронювати мені один номер, тому що мій друг проводить весь день на пляжі, ми спати на одному ліжку вночі, і ми можемо прийняти їжі в ресторані. Вона повернула мене вниз. Будь ласка, відповімо: Вам потрібні тільки багаті клієнти? (Скарження похилого цигіту, який вирішив виграти серце молодого коханка з подорожчю ... до Мальдів). Звернення директора агентства 4. «Моя поїздка до Венеції була невдалою. До тих пір, поки всі вулиці були затоплені водою. Звісно, ваші менеджери навіть не слухають прогноз погоди, оскільки я не попередив нічого заздалегідь. й «Під час важкого пітчингу через занурення дій екіпажу яхти я знизився на борту. Коли я був витягнутий, я взяв пляшки з віскі з бару в салонну компанію і використовував його як засіб. Але я отримав рахунок для цієї пляшки! Будь ласка, відшкодуйте мене за вартість та заряджте капітана яхти. (Вимагання туристичного повернення з Adriatic Cruise) 6. Смішні привіти влаштували туристи, які пішли на аквапарк, але не брали його купальників з ним. Природно, не допускається в зону відпочинку. У зіпсованому поході сердець звинуватив агента, який, за ним, повинен попередити про зобов'язання носити купальники в аквапарках. 7. «Я зроблю паломництво до гори Мойсе на основі моїх релігійних почуттів. Під час перегляду східного світу група зуміла залишити. Я релігійний чоловік, звичайно, але не достатньо витрачати на відпочинок в святих місцях. Будь ласка, відшкодуйте трансферу в готель. й «Ви сказали, що Аланія мала сухий клімат, але у мене завжди були вологі джинси.»9 «Че дивний звук знеболює мене вночі. Коли я пішов до адміністрації, вони сміливо сказали мені, що дозрівають кокоси. Але я сам побачила, як місцеві жителі підбирають плоди з пальмового дерева, водіння на ньому мавпи прив'язують до ланцюжка. В результаті не тільки я не отримую достатньо сну, але й відвертую молоко від незрілих кокосів. Як можна сказати мавпа, якщо вони зрілі або ні? "(Від претензій мандрівника до туристичного агентства, здійсненого після повернення з Таїланду)10. “Очищувач готелю використовується для співу іспанських національних пісень, але вона так гучно і немусульманично. Тому ми регулярно страждали від головного болю. "11 «Це величезні ударні мухи, вони літати і дроїти мене. Що б ви хочете, щоб переконатися, що вони не тут! Що ви ще не скаржаєте нікому? Я доведе тебе в банку! (Всі тури з Філіппіни)12 «Я ненависний! Мій чоловік і я відмовляв візу на німецькій посольстві. Зайдіть її, щоб віза! А поки ми були інтерв'ю, наш будинок спалив в село! І мій чоловік, під час зустрічі з консулом, розірвав міст з хвилюванням і зараз змушений залишатися безшумним! Але я не буду мовчати, я вимагати відшкодування за будинок мого бабуся, щелепа і вимушена праця в Німеччині! 13. «Ведуться під час екскурсії, яка була вини супроводжуючої групи і керівництва, які не змогли планувати тур без дощу. В результаті у мене була норкова шуба на суму $3,000 зіпсована. «Я прийшов до Єгипту, щоб зробити підводне плавання в басейні, але я не міг, тому що там було багато арабів, які шукали мене». 15. Ми пішли на відпочинок в Іспанії, і ми були неприємні з водіями таксі, оскільки вони були всі іспанські. 16. «Ваша збірка повинна вказати, що місцевий стіл не продає нормальних тортів, таких як еклери.» 17. Ми забронювали екскурсію аквапарку, але ніхто не сказав нам, що нам довелося носити купальники і рушники. Ми думали, що вони будуть включені в ціну. 18. Підійшовши за межі, чекаючи на судно, щоб прибути, ми постраждали від нестачі кондиціонера. 19. «Спіс на пляжі не схожий на брошуру! Біля брошури та жовтого на пляжі. 20. “Не попередив нам, що там може бути риба в морі.”21 З Ямайки до Англії 9 годин, а американці тільки летять додому в Америку за 3 години. Не ярмарок! 22. При купівлі туру я попросив менеджера забронювати готель, де вода може бути варена в номері. Ваш агент зловмислити мене і забронювати номер кавоваркою. Але не вдалося відварити шкарпетки в ній, тому довелося робити укладку в салоні перукаря щодня. 23. «Мій ф'янце і я просив на дві окремі ліжка в номері, але ми отримали одне велике. Ми знаходимо до нас і шукаємо компенсацію за вагітність. Я не знаю, хто удачливий, ніж нерозумні туристи або туристичні компанії. Але я сміхався з серця. У вас були подібні ситуації? Розкажіть цікаві історії!