15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Я дивлюся на мій кіт і усвідомлюю, що його життя неба. Ви спати весь день довго, кожен любить і вибачає вас, ви нічого не робимо, і їжа потрапляє в обличчя. Ви незалежні і прогуляйтеся самостійно. Чи не так любити життя всіх снів? Не скажи мені, що ви ніколи не були ревнощі вашого вихованця! Душа кота – темний ліс. Ми ніколи не розуміємо ці загадкові чужорідні істоти. Тому власники мають ряд різних питань, до яких, на жаль, вони не схильні до отримання відповідей. Не знаю, що це довга "me-me-me-me-me-me-me-me-me-me-me-me-me." Це 15 питань, які кожен власник кота запитав свого улюбленця.Хто це зробив?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Чи прийдеш до кімнати чи ні?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Що ви зробили?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Як довго тримати мене з сну? йКричить з наступної кімнати: «Хто, що ви робите там? ?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Ви думаєте, що я боїтеся з вами?Вам подобається ваша нова стрижка?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Чи ви отримуєте на шляху до мети?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Чому ви порушуєте на мене, як баран на нові ворота?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Дитина, ти хлопчик або дівчина?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Хто так милий тут?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

X-x, де ви приховуєте?6713306Б

Хто мій ріжучий?!15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Хай, що ти?15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Хто трахнув?!15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів

Щоб бути чесною, Куклачев живе в кожному з нас. Важко знайти когось, хто не любить котів. Поділіться цим веселим повідомленням з друзями.

Зареєструватися