564
15 питань, які всі власники принаймні один раз в житті попросили своїх котів
Я дивлюся на мій кіт і усвідомлюю, що його життя неба. Ви спати весь день довго, кожен любить і вибачає вас, ви нічого не робимо, і їжа потрапляє в обличчя. Ви незалежні і прогуляйтеся самостійно. Чи не так любити життя всіх снів? Не скажи мені, що ви ніколи не були ревнощі вашого вихованця! Душа кота – темний ліс. Ми ніколи не розуміємо ці загадкові чужорідні істоти. Тому власники мають ряд різних питань, до яких, на жаль, вони не схильні до отримання відповідей. Не знаю, що це довга "me-me-me-me-me-me-me-me-me-me-me-me-me." Це 15 питань, які кожен власник кота запитав свого улюбленця.Хто це зробив?
Чи прийдеш до кімнати чи ні?
Що ви зробили?
Як довго тримати мене з сну? йКричить з наступної кімнати: «Хто, що ви робите там? ?
Ви думаєте, що я боїтеся з вами?Вам подобається ваша нова стрижка?
Чи ви отримуєте на шляху до мети?
Чому ви порушуєте на мене, як баран на нові ворота?
Дитина, ти хлопчик або дівчина?
Хто так милий тут?
X-x, де ви приховуєте?6713306Б
Хто мій ріжучий?!
Хай, що ти?
Хто трахнув?!
Щоб бути чесною, Куклачев живе в кожному з нас. Важко знайти когось, хто не любить котів. Поділіться цим веселим повідомленням з друзями.
Зареєструватися
Чи прийдеш до кімнати чи ні?
Що ви зробили?
Як довго тримати мене з сну? йКричить з наступної кімнати: «Хто, що ви робите там? ?
Ви думаєте, що я боїтеся з вами?Вам подобається ваша нова стрижка?
Чи ви отримуєте на шляху до мети?
Чому ви порушуєте на мене, як баран на нові ворота?
Дитина, ти хлопчик або дівчина?
Хто так милий тут?
X-x, де ви приховуєте?6713306Б
Хто мій ріжучий?!
Хай, що ти?
Хто трахнув?!
Щоб бути чесною, Куклачев живе в кожному з нас. Важко знайти когось, хто не любить котів. Поділіться цим веселим повідомленням з друзями.
Зареєструватися
Мами вже втратили надію, щоб побачити своїх синів, винагороджених за мужчину. Але життя сповнена сюрпризів!
Чому це так швидко? Ах, це літо... 17 непідготовлених смішних листівок.