Мами вже втратили надію, щоб побачити своїх синів, винагороджених за мужчину. Але життя сповнена сюрпризів!

Вони ризикували своїх життів, але рятувальних пасажирів на Thalys 9364 швидкісний поїзд від Амстердама до Парижа. 21 серпня 2015 р. американці Спенсер камінь, Алец Скарлатос і Ентоні Садлер нейтралізували озброєний мороккан, який вдалося серйозно омолодити два особи. За свою відвагу президент Франції Франойс Голландія отримав нагороду три американці з Legion of honor. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Однак, на жаль, потрапити в Париж, щоб отримати на церемонію нагородження, вони не мали можливості. Мами можуть пропустити такий великий день у житті сина, але були більш героями історії. . .

Фото: FlickrГоловний виконавчий директор поліції Бойко вирішив допомогти. Він забезпечив власну реактивну площину, щоб дати мамі бачити своїх дітей винагородою за героїзм.

Фото: ВікімедіаА точніше, це був Doug Perrill, дослідний Тим Бойл, який припинив таку благородну ідею до головного. Дуг написав до свого директора, який американці, які врятували пасажирів від терористів, повинні бути нагороджені найвищим замовленням Франції. Але їхні мами не допускаються літати з США. «Чи можу я взяти літак і отримати жінок до Парижа? «Так, звичайно!»

Photo by Aurelien Meunier/Getty Зображення.Я знаходжу до Тима Бойла, бо він не соромився допомогти матері героїв. Я бант до пілота Doug Perrill: не кожен підлегл буде мати відвагу запитати цього.

Фото Kenzo Tribouillard/Getty Images.Тим не менш, це просто "повний жест геноцвітності", але для мами, це це. Вони були щасливі, щоб мати можливість літати і підтримувати своїх синів на такий значний день.

Фото: Вікімедіа Це добре, що історія закінчилася щасливо. Я переконаний, що світ не позбавлений хороших людей. Розкажіть про нові герої.

Зареєструватися