481
13 неприпустимо, але неймовірно чарівні зірки чоловіки.
Багато людей знають про національну географічну. І це не дивно: NG допомагає читачам наблизитися до природи більш ніж століття, просто захопивши сторінки журналу. Я хотів би додати, що публікація настільки популярна завдяки роботі талановитої команди авторів, але, перш за все, виділяються заслуги фотографів. Я завжди зацікавив критерії вибору в режимі реального часу. Звичайно, просто володіючи технічними навичками недостатньо: людина повинна бути фізичною, і морально, сильною, щоб пройти всі майбутні тести. В короткий час всі фотожурналісти видання - це першокласні фахівці, які бажають зробити все для того, щоб стати гідним пострілом. Я дивлюсь на Національні географічні фото та захоплення їх. Такі гіпнотичні фотографії можуть бути створені кращими майстрами фотографії.1,1 км Мадагаскар, Національний парк Беренті
2. Авіла, центральна Іспанія р.
3. Алтайські гори, Монголія
4. габон
5. Умань Природа заповідника, Коста-Рика
6. Жнівень Офіціант
7. Про нас Тарангар, Танзанія
8. Джорджтаун, Пенанг, Малайзія
9. Навігація Архіпелаг Джінмен3610Р. 4200Р.
10. Capoeira на Ipanema Beach, Ріо-де-Жанейро, Бразилія
11. Перу
12. Плаза de Los Poncho, Otavalo, Еквадор
13. Мадейра, Португалія
14. Milford Sound, Нова Зеландія15. Юкатан півострів, МексикаЗавдяки картинкам, відразу здається, що така краса знаходиться десь поруч. Якщо ви вражаєте професійну якість фотографій, покажіть їх друзям лише, використовуючи статтю.
Зареєструватися
2. Авіла, центральна Іспанія р.
3. Алтайські гори, Монголія
4. габон
5. Умань Природа заповідника, Коста-Рика
6. Жнівень Офіціант
7. Про нас Тарангар, Танзанія
8. Джорджтаун, Пенанг, Малайзія
9. Навігація Архіпелаг Джінмен3610Р. 4200Р.
10. Capoeira на Ipanema Beach, Ріо-де-Жанейро, Бразилія
11. Перу
12. Плаза de Los Poncho, Otavalo, Еквадор
13. Мадейра, Португалія
14. Milford Sound, Нова Зеландія15. Юкатан півострів, МексикаЗавдяки картинкам, відразу здається, що така краса знаходиться десь поруч. Якщо ви вражаєте професійну якість фотографій, покажіть їх друзям лише, використовуючи статтю.
Зареєструватися
15 вибраних національних географічних пострілів, які можуть гипнотизувати всіх
Мами вже втратили надію, щоб побачити своїх синів, винагороджених за мужчину. Але життя сповнена сюрпризів!