745
25 років, 177 країн і не одну ніч в готелі. Ця брава пара вирішила зробити дуже сміливу річ!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Здавалося б, щось скаржаться. Але, мій друг, я буду поділитися з вами однією простою правдою: ви можете тільки відлякувати себе за всі ваші неприємності. Не подобається будинок, де ви живете? Так продати його і купити собі затишну душу житла з видом на річку, десь у с. Не подобається уряд? Що таке питання? Можливо, ви повністю політичне і ви, в цілому, не подбаєте, хто буде там на п'ятниці, але сьогодні ви робите це з розумним поглядом філософія і кидати дієслові камені в сади інших. Що я отримую? Тільки ви можете змінити щось в житті. Так зробив пара з Німеччини Ґюнтер і Крістін Холторф в 1989 році. Пара вже заробила багато грошей на тітках і дядках, тому вони просто запакували, кладуть рюкзаки на їх плечі і пішли на подорож в Африку на вірному другі - дивний автомобіль Mercedes-Benz G-Class, який вони жартливо називають другом Отто.
Спочатку було заплановано, що тур не прослужить 18 місяців.
Тим не менш, Гунтер і Крістін люблять пересуватися в подорожі. Не вистачало. Вони бажали більше. й р.
Так, їх 18-місячна екскурсія тривала близько 25 років.
Німецьке не схоже на повернення до Німеччини.
25 років, 177 країн, близько 885 139 кілометрів покриті і не одну ніч в готелі – все це нагадує динамічну ділянку пригодного роману, але для сім'ї Holtorf це була реальна реальність.
,
Варто відзначити, що дивна машина Гунтера і Крістін обладнана всім необхідним для комфортного відпочинку: матраци, спальні сумки, гамаки, кухонний куточок і навіть душ - живий і насолоджуватися життям.
Р
Протягом своїх нескінченних поїздок сім'я зустрілася з багатьма небезпечними культурами та природними чудесами, а також гарячими плямами під час політичних конфліктів.
(доб. 82)
Пара приніс камеру з ними! Уся поїздка отримала серію унікальних фото.
На жаль, в 2010 р. кохана дружина Гунтера, Крістін, помер від малярії.
У 2014 році Гунтер, 76, надійшов до цієї неймовірної історії та завершив подорож, поверневшись до дому з Христином у Берліні.
Такі історії є надихаючими і можуть навіть надихати подяки. Не боятися жити і робити мрії. У нас є одне життя. Скажіть це надихаючи історію від життя звичайних людей до ваших друзів за допомогою соціальних мереж.
Спочатку було заплановано, що тур не прослужить 18 місяців.
Тим не менш, Гунтер і Крістін люблять пересуватися в подорожі. Не вистачало. Вони бажали більше. й р.
Так, їх 18-місячна екскурсія тривала близько 25 років.
Німецьке не схоже на повернення до Німеччини.
25 років, 177 країн, близько 885 139 кілометрів покриті і не одну ніч в готелі – все це нагадує динамічну ділянку пригодного роману, але для сім'ї Holtorf це була реальна реальність.
,
Варто відзначити, що дивна машина Гунтера і Крістін обладнана всім необхідним для комфортного відпочинку: матраци, спальні сумки, гамаки, кухонний куточок і навіть душ - живий і насолоджуватися життям.
Р
Протягом своїх нескінченних поїздок сім'я зустрілася з багатьма небезпечними культурами та природними чудесами, а також гарячими плямами під час політичних конфліктів.
(доб. 82)
Пара приніс камеру з ними! Уся поїздка отримала серію унікальних фото.
На жаль, в 2010 р. кохана дружина Гунтера, Крістін, помер від малярії.
У 2014 році Гунтер, 76, надійшов до цієї неймовірної історії та завершив подорож, поверневшись до дому з Христином у Берліні.
Такі історії є надихаючими і можуть навіть надихати подяки. Не боятися жити і робити мрії. У нас є одне життя. Скажіть це надихаючи історію від життя звичайних людей до ваших друзів за допомогою соціальних мереж.