Велосипедний стенд, плутаний Google

Прикольна історія розповіла на форумі циклісти один з користувачів під прізвищем Оксфокса, що живуть в Остіні, Техасі.

2 місяці тому, Google почав тестувати самохідні автомобілі на дорогах міста, а в минулому тижні радіолокаційно-закладний Lexus поїхав в область, де проживає Oxfox.

«Я був майже зроблено», – каже цикліст, «ми зупинилися на лініях зупинки на перетині». Автомобіль припинив розщеплення другого до мене, щоб він мав перевагу. Я стояв на противагу і чекав на нього.

Звісно, автомобіль помітив свою присутність (він має відеокамери, встановлені по периметру) і стояв ще кілька секунд. В даний час він почав рухатися, але в той час я переїхав сантиметр, все ще стоячи, і автомобіль відразу гальмував.

Я тримала стоячу, вона тримала ще занадто, потім вона почала знову, і я мав скеляти велосипед, щоб зберегти її баланс. Автомобіль гальмується різко.

Продовжуємо цей маленький танець протягом двох хвилин, а автомобіль ніколи не зробив його до середини перетину. Два хлопці в машині сміються і натискають деякі кнопки на ноутбуці, ймовірно, намагаються змінити деякі коди, щоб "вчити" машині, як поводитися в такій ситуації. Хоча це було трохи кік-ас, я відчував сейфа з самосувним автомобілем, ніж якщо був людина позаду колеса.

Ця ситуація відмінно демонструє всі переваги та недоліки безпілотних транспортних засобів. Так, в незвичайній ситуації вони можуть впадати в стопор, якщо така ситуація не передбачена програмою, але вони все одно будуть діяти надзвичайно безпечно для інших.

Велосипедний стенд (відстеження)

У коментарях на велосипедному форумі висловили думку, що автомобіль Google просто захопив можливість топіксстартера стояти в стійці протягом двох хвилин.

Джерело: geektimes.ru/post/261078/