519
Ніч проходить через жорстке час.
Це майже рік, оскільки Microsoft купила шведську компанію Mojang AB, розробник знаменитої гри Minecraft, за $2,5 млрд.
Маркус Перссон став мільярдером після угоди. За словами Forbes, персональний форекс розробника оцінюється на 1,3 млрд $.
На жаль, гроші не принесуть радість. Сьогодні Маркус розмістив ряд дуже сумних тіл, які лікують симпатію і стурбованість ним.
Покарана на те, що життя стала «легкою» і «порожньою» після продажу компанії.
«Я тепер відпустку в Ібіці з купою друзів і висить з зірками, я можу зробити те, що хочу, але я ніколи не відчував себе окремо».
Послухайся в Ібіці з букетом друзів і вечірок з відомими людьми, здатні зробити все, що хочу, і я ніколи не відчував більш ізольованим. Маркус Перссон (@notch) 29 серпня 2015 р. «Проблема полягає в тому, що коли ви отримуєте все, ви втратите стимул, щоб спробувати, і відносини неможливі через порушення. й
Проблема з отриманням все ви з причин зберегти намагаючись, і людська взаємодія стає неможливим через порушення. Markus Persson (@notch) 29 серпня 2015 р. Назад у Швеції я посидю на моніторі і чекаю друзям з роботами та сім’ями, щоб мати час на щось.
Я сидю і чекаю друзів з роботами і сім'ями, щоб встигнути зробити сито, спостерігаючи мій відбиття в моніторі. — Маркус Перссон (@notch) 29 серпня 2015 р. За словами Марка Персона, загубили всі дружні почуття після угоди з Microsoft. І це незважаючи на те, що він намагався зробити багато для них. Наприклад, у 2012 році він дав дивіденди і розподілив свої три мільйони доларів до працівників. У той час компанія зайнята тільки 25 осіб, а деякі з них не могли затримувати сльози після дії босів.
Тепер ситуація змінилася. Нотч говорить про те, що колишня фірма захопить його. Один з розробників Mojang спробував об'єкт. Як і раніше негативний був, через шок новин про продаж компанії, а потім пропущений. Але Маркус не вірить. Він каже, що ніхто не вийшов і сказав, що це просто початковий удар.
@pgeuder я не знаю, що ніхто не вийшов і сказав, що це просто початковий удар. Так ебать всі з вас. Захопити вас так важко. — Маркус Перссон (@notch) 29 серпня 2015 р. «Я хотів би бути як Муск, намагаючись зберегти світ, але тоді я повинен мати справу з тими ж козаками, які змусили мене продати Minecraft. й
Я хотів би, щоб врятувати світ, але це просто підводить мене до того ж виду свердловин, що зробив мене продати minecraft знову. — Маркус Перссон (@notch) 29 серпня 2015 р. Я знайшов прохолодну дівчину, але вона лякала від мого способу життя і віддала перевагу нормальному хлопця.
Знаходила велика дівчина, але вона боїться мене і мій стиль життя і пішла з нормальною людиною. — Маркус Перссон (@notch) 29 серпня 2015 р. Пробіг, ноч!
Вона сказала, що несподіваний успіх в житті часто має такі наслідки, і вона пройде. Ну, якщо так.
Люди, які зробили раптовий успіх, розповідають мені це нормально і пройдено. Дуже добре знати! Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я буду душ потім! - Маркус Перссон (@notch) 29 серпня 2015 р.
Джерело: geektimes.ru/post/261082/