Офіс компанії Wargaming

Компанія Wargaming відома по всьому світу серед прихильників ігор різного віку. Найвідомішим для свого величезного доходу. Після того, як аудиторія дорослого вирішить чоловіків. За даними деяких звітів, минулого року ігри заробили $ 500 млн.

Далі текст автора:

01. Мар Я бачив багато звітів з цього офісу. Не сказати, що це дивно ефектно і може бути в порівнянні з Google або іншими відомими it-companies. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

02. Мар Це нічого особливого, але дуже добре пошитого до смаку. Кожен кут нагадує мене про те, що компанія робить.

03.03.2014 р. Є два стильні холодильники на кухні, я вирішив перевірити, можливо, їх вміст здивує, а білоруські програми з'їдають якось особливим чином. Ніщо подобається, як і всюди.

04.03.2014 р. Співробітники подаються вітамінами:

05. У

06. У Хоча я проти куріння, на жаль, звичаї все ще популярна серед всіх професій. Затишна кімната для куріння — це більше, ніжний коньяк.

07. Мар Я завжди мріяв бути власником великої компанії і вишукано затишним емо, декоруючи стіни логотипом в різних інтерпретаціях.

08. У. У всіх дизайнах використовуються специфічні елементи декору, що відносяться до мотивів студійних ігор.

09.03.2015 р. Дуже дорогі і комфортні меблі всюди. Одне на фото, я регулярно зустрічаюсь в дещо різному виконанні на Мансорі стендах під час міжнародного моторного шоу.

10.

11. Це вхід до одного з переговорів:

1 999 р.

12. Я ніколи не бачив більш комфортного офісного крісла. Це, ймовірно, не найкраща ідея, оскільки такі переговори завжди будуть затримані.

13.00 р.

14.

15.00 р. Ведуться екскурсії по даному поверху.

16.00 р. Решта офісу, як я сказав, є трохи менш дизайнером, але з великою кількістю цікавих елементів.

17.00 р. Один з плакатів показує широку географію гри:

18 років Малий фірмовий стенд:

19.00 р.

20. На всіх поверхах, кожен декорований за допомогою різних ігрових карт:

21.

22. На підприємстві працюють два тисячі співробітників, а офіси розсіяні в 12 країнах. Голова на Кіпрі.

23. У майже всіх офісах, де ми відвідали, столи виготовляються в фірмових червоних і чорних тонах. Це був виняток.

24. Керівник відділу:

25. Wargaming Games характеризується лояльністю аудиторії. Люди всіх років з усіх країн надсилають подарунки своїми руками. У нас є багато хто з них, які нам довелося організувати невеликий музей.

82

26. Більшість подарунків дуже крихкі і пошкоджені при відправленні. Працівники часто повинні відновити їх.

27. Цистерна в правому верхньому куті була виготовлена за допомогою мого дачника з Челябінська.

28. Рекламні столи наклеюються зразками сувенірів.

29. Wargaming намагається збільшити свою присутність в автономному режимі. Для цього події проводяться в різних містах. Прапори відзначають місця, де компанія відвідала.

30. Ми не встигли шукати тренажери та інші частини офісу. Але є багато таких фотографій в Інтернеті.

31. На першому поверсі є їдальня, велика модель літака підвіска під стелю. В день знаходилося майже не працівників.

32. У лобі стоїть одна з перших радянських танків 20-х, на якій кожен фотографував.

р.

33. Після того, як тур було обрано волонтерів. Вони заснували битву з командою збройних сил Білорусі. Я можу зрозуміти багато, але вирощені чоловіки сидять на комп'ютері і рясно обштовхують "прибрати його, стріляти його, оточити" здивували мене.